HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΣτα «στενά» του Καλαμιτσίου

Στα «στενά» του Καλαμιτσίου

Το Καλαμίτσι περνά τραγικές ώρες το φετινό καλοκαίρι. Η ζωή των ντόπιων κατοίκων έχει γίνει αβίωτη με τα χιλιάδες αυτοκίνητα που προσπαθούν να διασχίσουν τον μοναδικό, στενό και ακατάλληλο δρόμο  του χωριού, για να βρεθούν στις δυτικές παραλίες. Το νησί δυσφημείται στέλνοντας τριτοκοσμικές εικόνες.

Τις τελευταίες δυο μέρες μάλιστα κάποιος έκοψε τα  καλώδια  με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν τα φανάρια. Βέβαια, το σοβαρό πρόβλημα δεν λύνεται με τα φανάρια, χρειάζεται ριζική λύση. Έχουμε αναφερθεί ξανά στο θέμα με τον δρόμο του Καλαμιτσίου. Δες ΕΔΩ.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε να μην παραστεί ανάγκη να διασχίσουν αυτό τον δρόμο ασθενοφόρα ή Πυροσβεστικά οχήματα, κάτω από τέτοιες συνθήκες. Ελπίζουμε ακόμα, την επόμενη φορά που ο αντιπεριφερειάρχης (αρμόδιος του έργου), θα πάει στο χωριό για να φωτογραφηθεί, να είναι για ουσιαστικότερο λόγο (σε ό,τι αφορά το έργο) και όχι για την δωρεά μιας μελέτης. Δες ΕΔΩ

Οι φωτογραφίες  τραβήχτηκαν  την Τρίτη το απόγευμα.

Προηγουμενο αρθρο
Πνευματικό κέντρο Λευκάδας: πρόσκληση σε βιβλιοπαρουσίαση
Επομενο αρθρο
23 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη Λευκάδα, την Τετάρτη 18 Αυγούστου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.