HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΣτο ίδιο έργο θεατές

Στο ίδιο έργο θεατές

Στις 16 Σεπτεμβρίου πριν από μια ακριβώς εβδομάδα δημοσιεύσαμε εικόνες αναγνώστη, κατοίκου της παραλίας, με την άθλια κατάσταση που βρίσκονταν οι υπόγειοι κάδοι. Ήταν βανδαλισμένοι και  τα καπάκια πεταμένα στο έδαφος. Αφήνουμε κατά μέρους τη βρώμα και την μαυρίλα από τα ζουμιά πέριξ αυτών.


Την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου ο ίδιος φίλος μας ειδοποίησε πως οι κάδοι είχαν ελαφρώς επισκευαστεί. Για την ακρίβεια μας έγραψε: επισκευάστηκαν αλλά μαγκουφιές…


Σήμερα 23 Σεπτεμβρίου ο φίλος επανήλθε με νέα φωτογραφία και την επισήμανση, στο ίδιο έργο θεατές, οι κάδοι στα ίδια.

Τι έχει γίνει στο συγκεκριμένο σημείο; Όπως όλα δείχνουν υπάρχει συστηματικός βανδαλισμός. Κάποιος σχολίασε, όταν πρωτοδημοσιεύσαμε το συμβάν, πως αν υπήρχαν κάμερες ασφάλειας δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν θα μπορούσαν να γίνουν και πολλά άλλα, που σχετίζονται με την καταστροφή της δημόσιας περιουσίας καθώς και κάθε είδους παρανομία, συμπληρώνουμε εμείς,. Δεν θα μπορούσε ο καθένας να βγάζει στρώματα,  μπιντέδες, κλαδιά και κούτες στο πεζοδρόμιο.

Η αδιαφορία των αρμοδίων για την τύχη του δημόσιου χρήματος και της κοινής περιουσίας και η κακοποίηση της από τους πολίτες είναι σχέση αμφίδρομη. Αν δηλαδή το ενδιαφέρον των αρμοδίων δεν ήταν μόνο τα… έργα και η σπατάλη του χρήματος αλλά η συντήρηση και η ασφάλειά τους, θα είχαν βρει τρόπους για την προστασία τους. Ένας από αυτούς είναι και οι κάμερες. Πως νομίζετε  ο δήμος Τρικάλων βρίσκει και τιμωρεί τους παραβάτες; Θα αστράφτε από καθαριότητα η πόλη. Θα ξεβόλευαν αρκετούς, θα έχαναν ενδεχομένως τα ψηφουλάκια των βολεμένων. Επιλογές είναι αυτές… Μια πόλη βουτηγμένη στην ασυδοσία, την παρανομία, ξέφραγο αμπέλι, «προσκαλεί» και «προκαλεί» κάθε είδους βανδάλους.

Προηγουμενο αρθρο
Ορφέας Λευκάδας: - έναρξη μαθημάτων της παιδικής- εφηβικής χορωδίας
Επομενο αρθρο
Λιμεναρχείο Λευκάδας:  ανακοίνωση – επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρού 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.