HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣτο καφέ Lagoon πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής 

Στο καφέ Lagoon πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Στην κατάμεστη αίθουσα του καφέ Lagoon, στην πόλη της Λευκάδας  πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής  Λευκάδας την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024. 

Τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής αντάλλαξαν ευχές για τη  νέα χρονιά και υποδέχτηκαν τον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής  Επιτροπής, Ανδρέα Σπυρόπουλο. 

Ο κ. Σπυρόπουλος στην πολιτική του ομιλία – αφού επέκρινε έντονα την  πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη που οδηγεί στη φτωχοποίηση χιλιάδες  Έλληνες με την ανεξέλεγκτη ακρίβεια και την μη προστασία της πρώτης  κατοικίας, τη διάλυση του ΕΣΥ , τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια – κάλεσε τα μέλη  και τους φίλους του Κινήματος σε έναν έντιμο αγώνα ενόψει των  Ευρωεκλογών με στόχο να αναδειχθεί το ΠΑΣΟΚ η κύρια δύναμη απέναντι στη  Νέα Δημοκρατία. Ο Γραμματέας μετέφερε τους χαιρετισμούς του Προέδρου  του Κινήματος, Νίκου Ανδρουλάκη και το μήνυμά του για μια νέα σχέση  εμπιστοσύνης με τους πολίτες και την κοινωνία στο προσκήνιο. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρώην Βουλευτής Δήμαρχος και Νομάρχης  Λευκάδας, Σπύρος Μαργέλης, οι πρώην Αντιδήμαρχοι Σπύρος Λίγδας και Νίκος  Βικέντιος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σπύρος Μπελεγρίνος Νίκος Πεντεσπίτης και  Γιώργος Γαζής, ο πρώην υποψήφιος Βουλευτής Γιώργος Ράπτης,πολλοί  αυτοδιοικητικοι και μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής

Προηγουμενο αρθρο
Πρόεδρος Ουγγαρίας: «Εκανα λάθος, παραιτούμαι»
Επομενο αρθρο
Συλλυπητήρια «Ορφέα» προς την οικογένεια της Στρατούλας Καραβία

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.