HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυλλυπητήρια Επτανησιακής Συνομοσπονδίας για την απώλεια του ποιητή και συγγραφέα  Παύλου Ναθαναήλ

Συλλυπητήρια Επτανησιακής Συνομοσπονδίας για την απώλεια του ποιητή και συγγραφέα  Παύλου Ναθαναήλ

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ     

Η Επτανησιακή Συνομοσπονδία  εκφράζει τα θερμά της Συλλυπητήρια για την απώλεια του ποιητή και συγγραφέα  Παύλου Ναθαναήλ. Πρώην Προέδρου και Αντιπροέδρου της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών. 

 Γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου το 1937 όπου και έζησε τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια. Αργότερα ήρθε στην Αθήνα όπου εργάσθηκε ως δημοσιογράφος και καθηγητής Αγγλικών. Στο BBC ανέβηκε με γοργό ρυθμό τις βαθμίδες ιεραρχίας και έφθασε στη θέση του Διευθυντή Προγραμμάτων Νοτίου Ευρώπης. Είναι ο μόνος Έλληνας που κατέλαβε τόσο υψηλή θέση στο BBC Άρχισε να ασχολείται με τη λογοτεχνία από πολύ νέος. Εξέδωσε τρεις ποιητικές συλλογές, μια συλλογή διηγημάτων, δύο τόμους δοκιμίων και τρεις ανθολογίες. Δημοσίευσε εκατοντάδες άρθρα σε λογοτεχνικά περιοδικά και εφημερίδες. Μετέφρασε πολλά έργα και βιβλία γύρω από τη διεθνή πολιτική.

                              Για το Διοικητικό Συμβούλιο

       H ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ-ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑ           ΣΤΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΙΝΗ ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΥ 

Προηγουμενο αρθρο
Ιερά Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης - 4η Σύναξη Μελέτης Αγίας Γραφής
Επομενο αρθρο
Προκηρύχθηκαν νέα αντιπλημμυρικά έργα της Π.Ε. Λευκάδας ύψους 833.000 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.