HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΤι θα δούμε ακόμα!!

Τι θα δούμε ακόμα!!

Περνώντας σήμερα το πρωί μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Μηνά, είδα τον ιερέα σε «έξαλλη» κατάσταση με το θέαμα που αντίκρισε και αντικρίζαμε όλοι! Μια πλαστική σακούλα γεμάτη σκουπίδια είχε τοποθετηθεί δίπλα στη μια από τις γλάστρες που βρίσκονται μπροστά από την είσοδο της εκκλησίας. (Παραδίπλα στο ένα μέτρο υπάρχουν δυο κάδοι σκουπιδιών).

IMG_2724

Σταματώντας να φωτογραφίσω, παρατήρησα επίσης ότι μέσα στη γλάστρα έχουν σφηνώσει ένα άδειο πλαστικό μπουκάλι!

IMG_2721

Είναι από τις περιπτώσεις που χάνεις τα λόγια σου… τι να πεις! Αυτό που σκέφτομαι σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι ότι θα ήθελα να έβλεπα το δράστη, να μίλαγα μαζί του, να καταλάβαινα σε ποια κατηγορία ανήκει, τι σκέφτεται, ποια είναι η κοσμοθεωρία του.

IMG_2722

Μη φανταστεί κανείς ότι με εξόργισε το γεγονός ότι τα σκουπίδια πετάχτηκαν στη είσοδο της εκκλησίας. Όποιος το έκανε, θα μπορούσε να τα πετάξει οπουδήποτε αλλού και θα ήταν το ίδιο εγκληματικό. Να τονίσω ακόμα ότι οι γλάστρες που βρίσκονται στην είσοδο της εκκλησίας όπως φαίνεται κάνουν χρέη … μπάρας! Τοποθετήθηκαν να εμποδίζουν τους ελληναράδες συμπολίτες να παρκάρουν μπροστά στην εκκλησία και να φράζουν την είσοδο.

Προηγουμενο αρθρο
Η υποκρισία περισσεύει και περιττεύει…
Επομενο αρθρο
Έκτακτη Γενική Συνέλευση ζητούν 15 αντιπρόσωποι του ΤΑΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.