HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤο πανηγύρι Άη Λιά στο Σπανοχώρι

Το πανηγύρι Άη Λιά στο Σπανοχώρι

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σφακιωτών “Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ” σε συνδιοργάνωση με τον Αθλητικό Σύλλογο  “Π.Α.Σ. ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ” πραγματοποίησε την τετάρτη 19-7-2023 τις εκδηλώσεις για το ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΑΗ ΛΙΑ στο Σπανοχώρι.

Συγκεκριμένα στις 7 το απόγευμα ‘έγινε πανηγυρικός Εσπερινός στο μοναστήρι με επιτυχία. ‘Έγινε αρτοκλασία και μοιράστηκαν στους προσκυνητές “σπερνά και κουρκούτη”, κατά το έθιμο, από τις γυναίκες του Σπανοχωρίου με την βοήθεια του προέδρου της τοπικής κοινότητας Γιώργου Χαλικιά.

Στις 9.30 το βράδυ έγινε Λαϊκό δημοτική βραδιά στο Παρκινγκ (5χ5) στα Λαζαράτα με μεγάλη επιτυχία.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βοήθησαν για την επιτυχία των εκδηλώσεων. Ιδιαίτερα τους χορηγούς και τους εθελοντές, τα ονόματα των αναφέρθηκαν στην εκδήλωση. Επίσης ευχαριστούμε όλο το κόσμο που συμμετείχε  στις εκδηλώσεις. Τονίζουμε ιδιαίτερα ότι το πανηγύρι πραγματοποιήθηκε με άψογη συνεργασία των δύο τοπικών συλλόγων η οποία πιστεύουμε ότι θα συνεχιστεί για το καλό της τοπικής κοινωνίας

ΤΟ Δ.Σ.του ΦΩΤΕΙΝΟΥ, ΤΟ Δ.Σ. του Π.Α.Σ. ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ

Προηγουμενο αρθρο
Με αφορμή τη χθεσινή συζήτηση στο ΔΣ  για την ευρύτερη περιοχή του  Κάστρου και το καθεστώς προστασίας που ισχύει
Επομενο αρθρο
Ακυρώνεται η εκδήλωση για το παραδοσιακό αλώνισμα στο Άλατρο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.