HomeΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΤο «Chorafaki» της Διονυσίας στην Εξάνθεια

Το «Chorafaki» της Διονυσίας στην Εξάνθεια

Το Chorafaki είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση της Διονυσίας Βλάχου με έδρα την Εξάνθεια Λευκάδας, που με σεβασμό στην παράδοση, αντλεί από τους θησαυρούς της λευκαδίτικης γης για να σας προσφέρει εκλεκτά, αγνά προϊόντα γεμάτα άρωμα και γεύση.

Τα προϊόντα

Eλαιόλαδο

Οι καρποί της ελιάς συλλέγονται στα μέσα του φθινοπώρου από επιλεγμένους ελαιώνες της Λευκάδας, αποκλειστικά χειρωνακτικά, προκειμένου να εξασφαλιστεί η άριστη ποιότητα του ελαιόλαδου. Κατόπιν μεταφέρονται σε πιστοποιημένο ελαιοτριβείο όπου και παράγεται το εξαιρετικό αγνό παρθένο ελαιόλαδο Chorafaki με την χαρακτηριστική βελούδινη υφή και το πλούσιο άρωμα.

Σαπούνια

Τα χειροποίητα σαπούνια ελαιόλαδου και γλυκερίνης Chorafaki είναι φτιαγμένα αποκλειστικά από υλικά της ελληνικής φύσης, αρωματικά φυτά, αιθέρια έλαια και βότανα και ξεχωρίζουν για το μοναδικό άρωμά τους και τις καταπραϋντικές τους ιδιότητες.

Το περίπτερο που πωλούνται τα προϊόντα βρίσκεται μπροστά από Σπίτι του Χωριού στην είσοδο της Εξάνθειας και είναι ανοιχτό κάθε μέρα από τις 18:30 το απόγευμα μέχρι τις 22:00.

Στοιχεία επικοινωνίας:

τηλ. 6978278782

email : Chorafakilefkada@gmail.com

https://www.facebook.com/Chorafaki-628618600913912

https://instagram.com/chorafakiofficial?igshid=1tzouzmi6wf9p

Προηγουμενο αρθρο
47% είναι το ποσοστό των πλήρως εμβολιασμένων μονίμων κατοίκων Λευκάδας
Επομενο αρθρο
3 πρόστιμα στη Λευκάδα για μη χρήση μάσκας από εργαζόμενους και πελάτες καταστημάτων

1 Σχόλιο

  1. Καιτη Κακαβουλη
    25 Ιουλίου 2021 at 13:41 — Απάντηση

    κι επειδή τα έχω δοκιμάσει, είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ προϊόντα

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.