HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΠραγματοποιήθηκε η Φορολογική και Ασφαλιστική ημερίδα με Αλέξη Μητρόπουλο

Πραγματοποιήθηκε η Φορολογική και Ασφαλιστική ημερίδα με Αλέξη Μητρόπουλο

Δελτίο τύπου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος Λευκάδας στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Διοικητηρίου Λευκάδας την Παρασκευή (23/02) με θέμα: «Η Νέα Φορολογική και Ασφαλιστική Πραγματικότητα μετά την ψήφιση των Νόμων 5073 και 5078/2023 ».

Παρουσία του δημάρχου Δρ. Ξενοφώντα Βεργίνη που συντόνισε την εκδήλωση ο νομικός, εργατολόγος και πανεπιστημιακός κ. Αλέξης Μητρόπουλος και ο καθηγητής φορολογίας κ. Γιώργος Χριστόπουλος ανέλυσαν τις σημαντικότερες ασφαλιστικές και φορολογικές αλλαγές μετά την ψήφιση των νέων νόμων.

Στη συνέχεια μαζί με τους εξειδικευμένους επιστήμονες που τους πλαισίωναν κ.κ. Δήμητρη Πετρόπουλο – εργατολόγο, Σπύρο Φρεμεντίτη δημοσιογράφο- δικηγόρο, Αριστείδη Κολοβό – δικηγόρο και Σταύρο Εμμανουηλίδη  ασκούμενο δικηγόρο απάντησαν σε ερωτήσεις των παριστάμενων σχετικά με το θέμα.

Στην ημερίδα παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Αθανάσιος Κοσμάς, ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Αθανάσιος Καββαδάς, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σωτήρης Σκιαδαρέσης , ο κ. Γιάννης Λιβιτσάνος Β’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου.

Η ημερίδα τελείωσε με την δέσμευση (λόγω του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος του θέματος) να επαναληφθεί με αντίστοιχη εκδήλωση στο άμεσο μέλλον

Από το Γραφείο Δημάρχου

Προηγουμενο αρθρο
Λιμεναρχείο Λευκάδας: Δελτίο πρόγνωσης καιρού 
Επομενο αρθρο
 Η Φιλαρμονική συμμετείχε στην 198η επέτειο της Μάχης του Ντολμά στο Αιτωλικό

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.