HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΈχουν κι αλλού παγκάκια με πλάτη στη θάλασσα!

Έχουν κι αλλού παγκάκια με πλάτη στη θάλασσα!

Κεφαλλονίτικη πατέντα: τι κοιτάνε τα παγκάκια;

Διαβάζουμε στο: www.kefaloniapress.gr

«Μια ακόμα Κεφαλλονίτικη κουρλαμάδα κατέγραψε ο φακός του Θανάσης Καβαλλιεράτος‎

Παγκάκια -του Δήμου?? του Λιμενικού ταμείου??- όποιος και να είναι ιδιοκτήτης τους κατάφερε να μπει στη λίστα με τις καλύτερες Κεφαλλονίτικες πατέντες. Αυτά τα παγκάκια λοιπόν βρίσκονται στην παραλία της Σάμης και αντί να είναι στραμμένα προς τη θέα της Αγίας Ευφημίας και της Ιθάκης, κοιτάνε την απέναντι.. μάντρα!!

Ο φωτογράφος ισχυρίζεται μάλιστα ότι δεν είναι μόνο αυτά! Καμιά 10άρια παγκάκια κοιτάνε μάντρα γυρίζοντας τη πλάτη στο Ιόνιο!

Στη συζήτηση που έχει ανάψει για τα ζαβά παγκάκια στα social media υπάρχει η άποψη ότι τα παγκάκια μπήκανε επίτηδες έτσι διότι δεν είναι η φιλοσοφία τους να τηράς το πέλαο αλλά να κουτσομπολεύεις όσους περνάνε μπροστά από την μάντρα!! Είμαστε κουρλοί για δέσιμο!»

Άρωμα Λευκάδας

Αγαπητοί Κεφαλλονίτες, πολύ όμορφο και σκωπτικό το σχόλιό σας για τα παγκάκια με πλάτη στη θάλασσα. Λυπούμαστε που θα σας στενοχωρήσουμε αλλά δεν κατέχετε τα πρωτεία, ούτε την πατέντα! Σας ξεπεράσαμε προ καιρού! Από τον Ιούλιο σχολιάσαμε από αυτή την ιστοσελίδα τα δικά μας τα χάλια.

Ο δικός μας δράστης μάλιστα είναι γνωστός, το Λιμενικό Ταμείο! Αν και σε σας συμβαίνει το ίδιο, χρειάζεται ψάξιμο η ταυτότητα αισθητικής δυο ίδιων φορέων σε τόσα μίλια απόσταση. Εμάς μάλιστα ούτε το κουτσομπολιό (κοινωνικός σχολιασμός!) στέκει, αφού τα δικά μας, κοιτάζουν τα διερχόμενα αυτοκίνητα και όσοι κάθονται, εισπνέουν καυσαέριο!

Προηγουμενο αρθρο
Χιονίζει στα ορεινά της Εγκλουβής
Επομενο αρθρο
Θέσεις απασχόλησης στη Λευκάδα 18/12/2017 έως 24/12/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.