HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΝέες πτήσεις από το εξωτερικό στα Ιόνια Νησιά για το 2019

Νέες πτήσεις από το εξωτερικό στα Ιόνια Νησιά για το 2019

ΚΕΡΚΥΡΑ, 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Ταχ. Δ/νση : Αλυκές Ποταμού-49100 Κέρκυρα
Τηλ. : 6944375104
Πληροφορίες: Σπύρος Γαλιατσάτος
Ηλεκ. Δ/νση: spirosgaliatsatos@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΤΑ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2019

Εκτός από τις πολύπλευρες δράσεις και ενέργειες της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, προκειμένου να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα η τουριστική ζήτηση, η συνεργασία με τις αεροπορικές εταιρείες πραγματώνει και σηματοδοτεί την συνεχή άνοδο του τουριστικού ρεύματος προς τα νησιά μας.

Σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία “RYANAIR”, έχουν μέχρι στιγμής προγραμματιστεί οκτώ πτήσεις την εβδομάδα επί πλέον, οι οποίες αρχίζουν από τον ερχόμενο Απρίλιο.

Για την Κέρκυρα έχουν ήδη ανακοινωθεί νέες πτήσεις από τα αεροδρόμια Λονδίνου (SouthEnd), Μπολόνια και Λίβερπουλ (συνολικά έξη πτήσεις), ενώ χθες ανακοινώθηκαν άλλες δύο πτήσεις ανά εβδομάδα (Τετάρτη και Σάββατο) για την Κεφαλονιά από Βερολίνο (Tegel), από 03 Απριλίου έως 26 Οκτωβρίου.

Όλες οι παραπάνω πτήσεις συμβάλλουν αποτελεσματικά στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου σε επτάμηνη βάση, αλλά επί πλέον παρέχουν την δυνατότητα στις τοπικές κοινωνίες (και όχι μόνον) να ταξιδεύουν από τον τόπο τους στο εξωτερικό σε χαμηλότερους αεροπορικούς ναύλους.

Επίσης στο πλαίσιο της συνεργασίας της Π.Ι.Ν με την αεροπορική εταιρεία “BRITISH AIRWAYS”, ανακοινώθηκαν δύο νέες συνδέσεις την εβδομάδα από Λονδίνο (Heathrow) με Άκτιο από 29 Μαΐου έως 29 Σεπτεμβρίου (Τετάρτη και Κυριακή).

Αυτό θα συμβάλλει στην μείωση του ελλείμματος αεροπορικών θέσεων από την Μεγάλη Βρετανία το οποίο παρουσιάστηκε μετά την αναστολή πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας “Monarch Airlines” το 2017.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε η σύνδεση του Ακτίου με το Ανόβερο από την αεροπορική εταιρεία “CONDOR” από 21 Μαΐου έως 08 Οκτωβρίου (κάθε Τρίτη).

Τα παραπάνω, εδραιώνουν την πεποίθηση για μια ακόμα καλλίτερη ποσοτικά και ποιοτικά τουριστική περίοδο το 2019, αλλά επιβραβεύουν τις δράσεις της Π.Ι.Ν για την περαιτέρω διείσδυση στη Γερμανική αγορά.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

Προηγουμενο αρθρο
Η Adidas αποσύρει επικίνδυνα παιδικά μαγιό - Τι πρέπει να κάνουν οι γονείς
Επομενο αρθρο
Ο Δήμος Λευκάδας συμμετέχει στη μεγάλη Διεθνή Έκθεση «Η Ευρώπη των γεύσεων»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.