HomeΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΜια περιβαλλοντική καταστροφή στο Μικρό Γιαλό Πόρου Λευκάδας

Μια περιβαλλοντική καταστροφή στο Μικρό Γιαλό Πόρου Λευκάδας

Τόνοι από μπετόν έχουν σκεπάσει τα βραχάκια, την παραλία ακόμα και τη θάλασσα, στο Μικρό Γιαλό του Πόρου Λευκάδας. Η καταστροφή συντελέστηκε πρόσφατα και όπως γίνεται σε όλες τις παρόμοιες περιπτώσεις, κανένας δεν κατάλαβε τίποτε!

Οι δικές μας όμως πληροφορίες αντίθετα, αναφέρουν πως η όλη επιχείρηση είχε την συγκάλυψη ντόπιων…

Από την άλλη οι αρμόδιες υπηρεσίες, είναι ως συνήθως «τυφλές και κουφές»! Ο Δήμος, η Πολεοδομία, το Λιμεναρχείο η Κτηματική Υπηρεσία;

Η περιοχή όπως ήταν πριν

Προηγουμενο αρθρο
Η μικροποίηση του έπους του 1821
Επομενο αρθρο
Επίσκεψη Κινητής Μονάδας Μαστογράφου στο Νομό Λευκάδας

1 Σχόλιο

  1. vagelis
    22 Μαρτίου 2019 at 16:08 — Απάντηση

    Εχετε απολυτο δικιο αλλα .
    Δεν σας ειδα να μιλατε ομως για ολη την περιοχη απο τα Συβοτα μεχρι την Ευγηρο που τα εχουν τσιμεντωσει ολα τα βραχια η δηθεν επενδυτες φιλοι μας , και εχουν καταστρεψει τα παντα επειδη καποια λαμογια σε δημοσιες υπηρεσιες τα παιρνουν χοντρα.Επισης δεν σας ειδα να μιλατε οταν καποιοι “επενδυτες” κοβουν κυπαρυσσια ,χτιζουν μεσα στο πευκοδασος στην ανατολικη Λευκαδα η ακομα χειροτερα πανω στην αμμο για να μην αναφερθω σε παραδειγματα.
    Επισης δεν σας ειδα εσας τους Μπρανελους οταν αυτα τα λαμογια κατεβαινουν το παζαρι για να πανε να πιουνε καφε στην πλατεια να τους αρχισετε στις σφαλιαρες και να τους στειλετε με τις κλοτσιες πανω στα χωρια τους στις βουνοκορφες της κεντρικης Ελλαδας ..Αντιθετα μαλιστα βλεπω πρωην βουλευταδες νομαρχηδες και Δημαρχαιους να τους εχουν στην παρεα τους να πινουν τους καφεδες τους .
    Δεν υπαρχει κρατος κυρια μου γιαυτο φτασαμε στην χρεωκοπια.
    Οσο για τους συγκεκριμενους “κυριους” που αναφερεστε θα πρεπει να λογοδοτησουν στον εισαγγελεα αλλα πιστεψτε με δεν θα γινει απολυτως τιποτα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.