HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΆδειες για δύο πλωτές εξέδρες σε Μύκονο και Λευκάδα

Άδειες για δύο πλωτές εξέδρες σε Μύκονο και Λευκάδα

Δύο άδειες για πλωτές εξέδρες εγκρίθηκαν από τους αρμόδιους φορείς, προς τοποθέτηση σε θαλάσσιες περιοχές της Μυκόνου και της Λευκάδας.

Ειδικότερα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, ενέκρινε την εκ νέου τοποθέτηση πλωτής εξέδρας επιφάνειας 72,79 τ.μ. στη θαλάσσια περιοχή Καλό Λιβάδι της Μυκόνου, για λογαριασμό της εταιρείας ΧΡΥΣΑΛΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΙΚΕ,  με σκοπό την πρόσδεση σκαφών και για εποχιακή χρήση μέχρι 6 μηνών. Η εξυπηρέτηση και μόνο της πρόσβασης στην πλωτή εξέδρα, θα γίνεται  διάδρομο σύνδεσης διαστάσεων 6,20 μήκος επί 1,02 πλάτος, με απλή έδραση στο βυθό.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, ενέκρινε την εκ νέου τοποθέτηση πλωτής εξέδρας συνολικής επιφάνειας 150 τ.μ. στη θαλάσσια ζώνη λιμένα Λευκάδας, με σκοπό την πρόσδεση σκαφών, για λογαριασμό του κ. Ευσταθίου Γαβριήλ. Η εξυπηρέτηση και μόνο της πρόσβασης στην πλωτή εξέδρα, θα γίνεται  διάδρομο σύνδεσης συνολικής επιφάνειας 6 τ.μ. με απλή έδραση στο βυθό.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση ανεύρεσης αρχαίων ή πολιτιστικής φύσης αντικειμένων κατά την διάρκεια των εργασιών τοποθέτησης της πλωτής εξέδρας, οι υπεύθυνοι του έργου οφείλουν να τις διακόψουν και να ειδοποιήσουν αμέσως την Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων, προκειμένου να προβεί σε ενέργειες των αρμοδιοτήτων της.

Πηγή: https://www.tornosnews.gr/

Προηγουμενο αρθρο
Φωτορεπορταζ από την μουσικοχορευτική παράσταση «Τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω...»
Επομενο αρθρο
Επίσκεψη του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος στο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Λευκάδας «Δίαυλος»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.