HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΈφτασαν οι πρώτες «ονοματισμένες» στολές της Φιλαρμονικής

Έφτασαν οι πρώτες «ονοματισμένες» στολές της Φιλαρμονικής

Την Τετάρτη παρελήφθησαν οι πρώτες «ονοματισμένες» στολές της Φιλαρμονικής. Πρόκειται χειμωνιάτικες στολές οι οποίες έγιναν μετά από χορηγίες συμπολιτών μας στα πλαίσια της δράσης της Φιλαρμονικής: «Γίνε νονός μιας στολής της Φιλαρμονικής». Θα ακολουθήσει και μια σειρά από καλοκαιρινές, οι οποίες όμως δεν επαρκούν τις ανάγκες της Φιλαρμονικής.

Το όνομα του κάθε χορηγού είναι ραμμένο και κεντημένο ανεξίτηλα στο αριστερό μπροστινό μέρος του σακακιού.

Ήταν μια συγκινητική στιγμή για τους παλαιούς μουσικούς του σωματείου που για πολλά χρόνια προσέφεραν στη Φιλαρμονική να  βλέπουν μια στολή να φέρει  το όνομα τους. Σήμερα ένας νεαρός μουσικός θα έχει την τιμή να φορέσει αυτή τη στολή, να πάρει τη σκυτάλη και να προχωρήσει τη Φιλαρμονική μας στο μέλλον.

(Να συμπληρώσουμε για μια ακόμα φορά, γιατί όπως φαίνεται πολύς κόσμος δεν το γνωρίζει. Η Φιλαρμονική δεν είναι κρατικός ή δημόσιος φορέας, ούτε ανήκει στο Δήμο.  Από την ίδρυσή της ακόμα το 1850, μέχρι σήμερα συντηρείται από δωρεές. Αν σκεφτούμε πως οι κερκυραίοι συντηρούν 20 Φιλαρμονικές, αυτό που γίνεται στη Λευκάδα είναι ελάχιστο.)

Προηγουμενο αρθρο
Το Σάββατο η κηδεία του Ηλία Λογοθέτη
Επομενο αρθρο
Τσικνοπέμπτη στη Νικιάνα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Οι Σκάροι»

1 Σχόλιο

  1. Παναγιωτης Σκληρος
    1 Μαρτίου 2024 at 15:55 — Απάντηση

    Προχθές που ήμουν στα ΕΛΤΑ , στην ουρά, ήρθε ένας λεβέντης δυό μέτρα και μου λέει ¨γειά σου νονέ¨. Κοιτάζω, ήταν ο Σπύρος, γιος του φίλου Βασίλη Αραβανή που έχει εδω και χρόνια φύγει. Λεβέντικα όπως είπα με χαιρέτησε και μ εκείνο το πλατύ του χαμόγελο, μου είπε. ¨φοράω την στολή σας, είστε ο νονός μου, με υιοθετήσατε΄.Χάρηκα πάρα πολύ που ο Σπύρος που γνωρίζω απο παιδί, θα φορέσεις την στολή που χαρίσαμε στην Φιλαρμονική μας. Εξαιρετική ευκαιρία για ακόμα πιο πολλούς νονούς….

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.