HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΈχει πρόσβαση η παραλία στο Αγιοφύλλι;

Έχει πρόσβαση η παραλία στο Αγιοφύλλι;

Και παλαιότερα είχαμε δημοσιεύσει καταγγελίες αναγνωστών για την αδυναμία πρόσβασης, δια ξηράς,  στην παραλία Αγιοφύλλι. Από όσο θυμόμαστε δεν  είχε δοθεί κάποια απάντηση από τους αρμόδιους για το καθεστώς που ισχύει.

Σήμερα πάλι αναγνώστης, τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στη διάθεση μας, μας πληροφορεί πως και αυτή την εποχή η πρόσβαση στην παραλία είναι αδύνατη. Δημοσιεύουμε την εμπειρία του, και δηλώνουμε πως, δεν θα έχουμε ελπίδες  και πάλι για απάντηση από τους αρμόδιους.

«Ήθελα να σχολιάσω κάτι που παρατήρησα. Σήμερα είπαμε να περπατήσουμε από Βασιλική στην παραλία Αγιοφυλι. Με έκπληξη μας είδαμε πως η πρόσβαση για πεζούς είναι αδύνατη. Δίπλα από την μεταλλική πόρτα για αυτοκίνητα, όπου πριν μπορούσαμε να περνάμε πεζοί, τώρα χτίστηκε με πέτρα και επεκτείνετε με σιδεριές πράγμα που καθιστά αδύνατη την πρόσβαση πεζών στην παραλία ακόμα όταν είναι κλειστή η επιχείρηση του πάρκινγκ.

Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει. Σας ευχαριστώ».

Προηγουμενο αρθρο
Η χιονισμένη Καρυά - video
Επομενο αρθρο
Γυρίζοντας από τα χιόνια

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.