HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑπάντηση ΚΤΕΛ Λευκάδας για τα περιστατικά δολιοφθορών ΙΧ αυτοκινήτων

Απάντηση ΚΤΕΛ Λευκάδας για τα περιστατικά δολιοφθορών ΙΧ αυτοκινήτων

ΚΤΕΛ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Α.Ε.
Φιλοσόφων & Τζεβελέκη,
Τ.Κ. 31 100

ΠΡΟΣ : ΑΡΩΜΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 

Θα ήθελα σαν Πρόεδρος Δ.Σ. του Κτελ Λευκάδας Α.Ε. να σας ευχαριστήσουμε για το άρθρο σας στην ιστοσελίδα σας που αναφέρεστε για τα περιστατικά δολιοφθορών ΙΧ αυτοκινήτων στο πάρκινγκ του Δήμου Λευκάδας μπροστά από τον σταθμό μας. 

Σας ενημερώνουμε ότι το Κτελ Λευκάδας δεν διαθέτει κάποιο δικό του πάρκινγκ έτσι ώστε να είναι υπεύθυνο για την φύλαξη των ΙΧ αυτοκινήτων. Εγώ γνωρίζοντας από την πολυετή μου εμπειρία όλη την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή μας, είχα ενημερώσει την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας με τηλεφώνημα μου στις 20/12/2023 ότι λόγω εορτών πολλοί πελάτες μας αφήνουν για λίγες ημέρες τα αυτοκίνητα τους στο πάρκινγκ του Δήμου Λευκάδας εμπρός από τον σταθμό μας για να ταξιδέψουν και παρακαλούσα να δώσει η αστυνομία ιδιαίτερο βάρος ώστε να ελέγχεται η περιοχή μας καθημερινά με συχνές επισκέψεις της Τροχαίας και της ομάδας ΔΙΑΣ. 

Για μία ακόμα φορά όμως η περιοχή μας φάνηκε ότι είναι υποβαθμισμένη και ξεχασμένη από την πολιτεία όσο αφορά την επιτήρηση της από φαινόμενα κλοπών και δολιοφθορών. 

Παρακαλώ για άλλη μία φορά του αρμόδιους να δείξουν το ανάλογο ενδιαφέρον για την ασφάλεια μας και την αναβάθμιση της περιοχής της Ανατολικής Λευκάδας. 

Ο Πρόεδρος Δ.Σ ΚΤΕΛ Λευκάδας

Μάξιμος Κατωπόδης 

Προηγουμενο αρθρο
Ευχαριστίες προς το Νοσοκομείο Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Προσωρινή διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Παρασκευή 5/1/2024

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.