HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΕμβολιασμός στο Μεγανήσι

Εμβολιασμός στο Μεγανήσι

Από τις 08:00 το πρωί σήμερα, βρίσκεται σε εξέλιξη η 2η φάση του διήμερου εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού στο Μεγανήσι.

Σημειώνουμε, πως, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Μεγανησίου έχουν εμβολιαστεί με την πρώτη δόση όλοι οι κάτοικοι του νησιού, μετά την τεράστια κινητοποίηση που προηγήθηκε. Η ίδια τακτική αναμένεται να ακολουθηθεί και με την δεύτερη δόση. Το Μεγανήσι έβαλε στόχο να παραμείνει ένα «καθαρό»  από covid νησί.

Συγχαίρουμε τις Αρχές του Μεγανησίου για την προσπάθεια που κατέβαλαν και θα καταβάλουν και σήμερα. Ο δήμαρχος,  στην προσπάθεια του να διαφυλάξει καθαρό το νησί, έφτασε στο σημείο να έρθει σε «κόντρα» ακόμα  με την ΕΛΜΕ Λευκάδας για τους εκπαιδευτικούς και  να ζητήσει από όσους μπαίνουν στο νησί  για εργασία, να κάνουν παύση για λίγες μέρες, μετά την έκρηξη των κρουσμάτων στη Λευκάδα.

Ανάλογη προσπάθεια για τον εμβολιασμό της Λευκάδας,  δεν μπορούμε να πούμε πως έγινε από τις δικές μας   αυτοδιοικητικές Αρχές. Λαλίστες κατά   τα άλλα,   μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έθεσαν ψηλά τον στόχο του εμβολιασμού.

Προηγουμενο αρθρο
Εγκρίθηκε η μελέτη για την αποκατάσταση του δημοτικού κινηματογράφου «Απόλλων»
Επομενο αρθρο
Εγγραφές για το σχολικό έτος 2021-2022

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.