HomeΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΗ παράδοση και η εξέλιξη μαζί

Η παράδοση και η εξέλιξη μαζί

Μοσχοβόλαγε ο τόπος θυμάμαι, κάθε που περνούσαμε από τον Άγιο Μηνά και ο Σπύρος Αραβανής καβούρδιζε καφέ. Σπεσιαλίστας στον καφέ ο ίδιος, είχε την «τύχη-ατυχία», οι πελάτες σπανίως να τον αποκαλούν με το ονοματεπώνυμό του. Οι πελάτες αγόραζαν καφέ από τον γιο του παπά Βασίλη ή σκέτο από «του παπά Βασίλη». Ιερέας ο παπά Βασίλης Αραβανής πατέρας του Σπύρου, επισκίασε στην προσφώνηση τον γιο του.

Η ίδια μοσχοβολιά του καβουρδισμένου καφέ σκορπίζεται και σήμερα, λίγο παραπάνω, σε ένα μοντέρνο και αστραφτερό κατάστημα. Το όνομά του «Παπάς». Τα εγγόνια του παπά Βασίλη,  Βασίλης και Δημήτρης Αραβανής, δημιούργησαν ένα εξαιρετικό κατάστημα delicatessen, κάνοντας ένα έξυπνο πάντρεμα του παραδοσιακού με το σύγχρονο.

Διατηρώντας το παραδοσιακό καβούρδισα του καφέ, τα όσπρια μέσα σε τσουβάλια με την σέσουλα, το μοναδικό παστό βακαλάο, δίπλα σε βιολογικά προϊόντα, βότανα, κάθε είδους κουζίνας,  μπακαλικής και σπιτιού. Κι όλα αυτά σε ένα χώρο άνετο, ευρύχωρο, σοφά μελετημένο που αστράφτει. Αναβάθμισε όλη την περιοχή.

Όποιος επισκεφτεί το νέο κατάστημα «Παπάς» στην διασταύρωση του επαρχιακού με την οδό Υποσμηναγού Κατωπόδη, διαπιστώνει απτά τι σημαίνει, αισθητική, ύφος και εξέλιξη. Τι σημαίνει βήματα προς τα μπρος στο χώρο, τα προϊόντα, στο σεβασμό προς τον πελάτη.

Συγχαρητήρια στον Βασίλη και τον Δημήτρη.

Προηγουμενο αρθρο
Βυθισμένο ιταλικό πλοίο στο δίαυλο της Λευκάδας μετά από βομβαρδισμούς
Επομενο αρθρο
Εκλογές στο Σύλλογο Ηπειρωτών Ν. Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.