HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΜια υπέροχη μέρα η σημερινή για την πόλη της Λευκάδας

Μια υπέροχη μέρα η σημερινή για την πόλη της Λευκάδας

Ανοιξιάτικη ξημέρωσε η σημερινή μέρα, -η δεύτερη του νέου χρόνου- για την πόλη της Λευκάδας. Ο ολόλαμπρος Ήλιος προκαλούσε χωρίς έλεος.

Από την άλλη: Τα μηνύματα για τον καιρό μετά το μεσημέρι ήταν άσχημα, βροχές και καταιγίδες και επί πλέον από νωρίς  ανακοινώθηκε νέο, ολοκληρωτικό και  αυστηρό   lockdown για όλη την επόμενη εβδομάδα.

Λες και κάναμε όλοι την ίδια σκέψη βγήκαμε έξω για τον περίπατό μας. Τα μικρά παιδιά έπαιξαν στην πλατεία και οι μεγάλοι, στον παράδρομο του Κάστρου, στην παραλιακή οδό Γολέμη και αλλού, έκαναν τη βόλτα  τους σε συνδυασμό με κανονική άθληση, μια και οι διαδρομές είναι μεγάλες.

Η έλλειψη κρουσμάτων κορωνοϊού στο νησί μας, δημιουργεί μια κάποια σιγουριά σε όσους κυκλοφορούν έξω από το σπίτι, είτε για περίπατο, για δουλειές ή για ψώνια. Όσο τουλάχιστον έχουμε παρατηρήσει,  τα υγειονομικά πρωτοκόλλα τηρούνται σε γενικές γραμμές. Από την άλλη η Αστυνομία κάνει την δική της δουλειά και όλοι μαζί έχουμε καταφέρει να ζούμε σε ένα καθαρό από ιικό φορτίο νησί. Και έτσι πρέπει να μείνουμε.

Προηγουμενο αρθρο
Οι δικηγόροι της Λευκάδας στο γεφύρι της Άρτας
Επομενο αρθρο
Ολική καταστροφή...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.