HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΝικολής Λευκάδος: Έτοιμοι και φέτος!

Νικολής Λευκάδος: Έτοιμοι και φέτος!

Έτοιμοι και φέτος! Μάλλον πήγαμε λίγο παραπέρα μιας και από πέρυσι το σχολείο μας ήταν ήδη επισκέψιμο ως χώρος έκθεσης φωτογραφίας αλλά και ως τόπος συνάντησης. Φέτος κάναμε προσθήκες. Ξανακαθαρίσαμε, τακτοποιήσαμε, προσθέσαμε φωτογραφίες του Fritz Berger όπου το κομμάτι της παρουσίασης αυτών έχει κλείσει, βάλαμε τις τριανταφυλλιές μας, τα λάστιχά μας, τις συσκευές μας, τους χάρτες που υπήρχαν στο σχολείο, βάλαμε τα φώτα μας έξω, τυπώσαμε και τοποθετήσαμε τις ταμπέλες μας, φτιάξαμε λιθιές, στρώσαμε και τον περιβάλλοντα χώρο με τσιμέντο! Οι εργασίες και οι προσθήκες δεν έχουν τελειώσει.

Σταματάμε τα πολλά προς το παρόν ώστε να είναι καθαρός και λειτουργικός ο χώρος και σιγά σιγά θα συνεχίσουμε. Λείπουν αρκετά. Η αυλή έξω θα στρωθεί πάνω από το τσιμέντο, θα προστεθεί περίφραξη, λιθιές που λείπουν, παγκάκια, φυτά, στόρια μέσα και άλλα που θα ενημερώσουμε στην πορεία ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνάμεις μας. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να συγχαρώ όλους όσους συνέδραμαν σε αυτήν την προσπάθεια. Όλους όσους προσέφεραν χρήματα, τον Δήμο Λευκάδας για την διάθεση των υλικών τσιμεντόστρωσης, τους φίλους μη χωριανούς που προσέφεραν υλικά ή τεχνική βοήθεια όπως πχ οι ταμπέλες ήταν δώρο φίλου που κάνει εκτυπώσεις.

Πάνω από όλα όμως, θα μου επιτρέψετε να ευχαριστήσω δημόσια τους μπροστάρηδες στην υλοποίηση αυτής της ιδέας – έργου. Που όχι μόνο συνέβαλαν και οι ίδιοι οικονομικά, ούτε μια ούτε δύο φορές, όχι μόνο προσέφεραν τον επαγγελματικό τους εξοπλισμό (Μπουλντόζες, μπετονιέρες κτλ), όχι μόνο έβαλαν τον χρόνο τους για την οργάνωση/σκέψη, αλλά εν μέσω εργασίας και καθημερινότητας τους έβαλαν την ενέργεια τους, την ψυχή τους και την αμέτρητη προσωπική εργασία. Κάποιοι παραμερίζοντας είτε τη δουλειά τους είτε τα θέματα υγείας τους.

Εκτός από τα υλικά τσιμεντόστρωσης που προσφέρθηκαν από τον Δήμο, ΟΛΑ τα άλλα έγιναν με προσωπική εργασία ελαχίστων ανθρώπων. Γιώργος Ραυτόπουλος, Γεράσιμος Βουκελάτος (πρώτα ως συγχωριανός και μετά ως πρόεδρος), Μάκης Ραυτόπουλος, Γιωργος Αχείμαστος, Δημήτρης Ψωμάς, Ντίνος Πεντεσπίτης, και η αφεντιά μου Πηνελόπη Φατούρου. Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ και στις Γιάννα Κωσταρά – Πεντεσπίτη, Σπυριδούλα Ραυτοπούλου και Ναυσικά Μαργέλη για την επίσης πολύτιμη προσφορά τους σε εργασία.

Πιστεύουμε εντός του Αυγούστου να καταφέρουμε να κάνουμε και την πρώτη μας γιορτή!Καλό αντάμωμα!

*Οι φωτογραφίες βγαίνουν με ανακατεμένη σειρά αλλά δείχνουν την εξέλιξη των εργασιών, το πριν και μετά.

Προηγουμενο αρθρο
66.000 επιβάτες έφτασαν στο Άκτιο τον Ιούνιο
Επομενο αρθρο
Ο εορτασμός της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Μεγανήσι

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.