HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΟι υπόγειοι κάδοι της οδού Γολέμη και οι κολώνες της παραλίας

Οι υπόγειοι κάδοι της οδού Γολέμη και οι κολώνες της παραλίας

Ούτε που θυμάμαι πόσοι μήνες έχουν περάσει από όταν πρωτοείδα τα προβλήματα στους δυο υπόγειους κάδους απορριμμάτων που περιγράφω παρακάτω. Αλλά  όπως φαίνεται μόνο εγώ τα βλέπω…

Το καπάκι χάλασε ή βανδαλίστηκε αλλά φυλάσσεται «ευλαβικώς» από την πίσω μεριά του κάδου μετά το πράσινο. Αν δεν κοιτάξεις προσεκτικά, μοιάζει με ασπίδα, δεν το συσχετίζεις με τον κάδο, ιδίως τώρα που το πράσινο μεγάλωσε.

Λίγο παραπέρα πάλι, το καπάκι ενός κάδου βρίσκεται δεμένο με σχοινί, απόδειξη πως ο κάδος δεν χρησιμοποιείται. Αν για κάποιο λόγο το σχοινί τοποθετήθηκε από το Δήμο, μάλλον ξεχάστηκε γιατί οι κάδοι είναι για να χρησιμοποιούνται. Από τώρα και πέρα και στη συγκεκριμένη περιοχή  όλοι γνωρίζουμε το χάλι που  γίνεται με τα σκουπίδια στους υπέργειους κάδους.

Είχαμε αναφερθεί στις 14/12/2023, με αφορμή την πρώτη φάση ανάπλασης της παραλίας, για την σπάταλη και την έλλειψη ενδιαφέροντος από τη μεριά του Δήμου για την επαναχρησιμοποίηση των χρήσιμων υλικών, όπως τα παγκάκια και οι αξιόλογες (μαντεμένιες) κολώνες φωτισμού που υπήρχαν.  Και από τα δυο υπάρχει έλλειψη και στην πόλη αλλά και στα χωριά. Όπως μάθαμε από την πληθώρα και των δυο που βρίσκονταν πεταμένα στο έδαφος,  μετά από ατομική πρωτοβουλία συμβασιούχου υπαλλήλου του Δήμου, γλύτωσαν αρκετά παγκάκια και δυο κολώνες. Όλα επανατοποθετήθηκαν.

Προχθές περιδιαβαίνοντας το κομμάτι της 2ης ανάπλασης που έχει φραχτεί, είδαμε τρεις κολώνες. Οι δυο είναι  στο έδαφος και η τρίτη δεν έχει ξηλωθεί ακόμα. Μήπως κάποιος να τις  ελέγξει και αν είναι σε καλή κατάσταση να επαναχρησιμοποιηθούν;

Προηγουμενο αρθρο
Aegean Airlines: Πτήση κοινού κωδικού με την Eurowings προς το αεροδρόμιο Ακτίου (PVK)
Επομενο αρθρο
Καθαρά Δευτέρα στη Βασιλική

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.