HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΟ δικός μας Πέτρος Μήτσου παίζει ζουρνά στο «Ζάρι» που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision

Ο δικός μας Πέτρος Μήτσου παίζει ζουρνά στο «Ζάρι» που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision

Ο δικός μας Πέτρος Μήτσου παίζει ζουρνά στο «Ζάρι» που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision. Ο Πέτρος Μήτσου είναι ένας εξαιρετικός χορευτής και μουσικός. Από μικρός υπήρξε χορευτής της Νέας Χορωδίας. Σπούδασε Πολιτικές και Οικονομίες Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι πτυχιούχος εθνομουσικολόγος-πολιτισμικός ανθρωπολόγος. Παίζει γκάιντα-τσαμπούνα, ζουρνά και μαντολίνο. Είναι χοροδιδάσκαλος και μαέστρος χορωδίας-μαντολινάτας στο Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης και επίσης χοροδιδάσκαλος στο Λύκειο Ελληνίδων Λειβαδιάς.

Το τραγούδι και το βιντεοκλίπ της ελληνικής συμμετοχής παρουσιάστηκαν σε ειδική εκπομπή της ΕΡΤ.

Αμέσως μετά την προβολή του τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι, τα social media πήραν «φωτιά».Οι χρήστες του διαδικτύου άρχισαν να σχολιάζουν το τραγούδι της Ελλάδας για τη Eurovision 2024 και εύκολα γινόταν αντιληπτή η διχογνωμία που υπήρχε. Κάποιοι ξετρελάθηκαν, αποθεώνοντας την ελληνική συμμετοχή, υποστηρίζοντας ότι το τραγούδι είναι διαφορετικό και απόλυτα ταιριαστό στο ύφος της Μαρίνας Σάττι. Άλλοι πάλι έκαναν λόγο για «βλαχο-μπαρόκ» και «μπερδεμένο» τραγούδι και βιντεοκλίπ.

Το “Ζάρι” της Σάττι ξεπέρασε το 1.000.000 viwes και μπήκε στις τάσεις 10 χωρών.

Προηγουμενο αρθρο
Λαϊκή Συσπείρωση: Ανακοίνωση για το ζήτημα του έργου της αποχέτευσης-βιολογικού του Δήμου Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Εθελοντική Αιμοδοσία του 1ου Ημερήσιου ΕΠΑΛ Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.