HomeΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΠαιδικό Καρναβάλι 2024 στη Λευκάδα: οι εκκολαπτόμενοι καρναβαλιστές

Παιδικό Καρναβάλι 2024 στη Λευκάδα: οι εκκολαπτόμενοι καρναβαλιστές

Την 1η Κυριακή της αποκριάς, όπως συνηθίζεται, πραγματοποιήθηκε το Παιδικό Καρναβάλι στην πόλη της Λευκάδας, με πολύ καλό καιρό και ήλιο. Από νωρίς ο κεντρικός πεζόδρομος είχε πλημμυρίσει από κόσμο με πρωταγωνιστές τα μικρά παιδιά.

Το ξεκίνημα έγινε με την βασίλισσα η οποία μοίραζε σοκολάτες. Η διαδρομή που ακολουθήθηκε ήταν, Άγιος Μηνάς, κεντρική αγορά με κατάληξη την παραλία. Γέμισε ο πεζόδρομος μικρούς μαθητές χρώματα και κέφι. Στην παραλία που ήταν και το τέλος της παρέλασης οι ομάδες έδιναν την τελευταία τους παράσταση με την προτροπή σε κέφι και χορό από τον Νίκο Βερύκιο.

Στο καρναβάλι πήραν μέρος: το 8ο Νηπιαγωγείο, όλα τα Δημοτικά Σχολεία της πόλης, το ΚΔΑΠ ΜΕΑ, ο Βρεφονηπιακος-Παιδικός Σταθμός kidz city το πρώτο του βημα, τα δημοτικά σχολεία Λυγιάς, Νυδριού, Βασιλικής, Μεγανησίου, Καλάμου και Πλαγιάς, η οποία είχε μια πολύ καλή  χορευτική εμφάνιση. Επίσης η σχολή χορού της Ευριδίκης Μεσσήνη και το καλλιτεχνικό Εργαστήρι της Σόνιας Βαγγέλη.

Προηγουμενο αρθρο
Προσωρινή διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος αύριο Κυριακή, 10/3
Επομενο αρθρο
Ευχαριστήριο Ειδικού Δημοτικού Σχολείου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.