HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣημερινή ανταπόκριση από την παραλία του Γιαλού

Σημερινή ανταπόκριση από την παραλία του Γιαλού

Μας γράφουν οι κάτοικοι:

«Ο κύριος Αραβανής με ειδικό κλιμάκιο μηχανικών επισκέφτηκε την παραλία του Γιαλού. Στη φωτογραφία είναι με τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Λευκάδας, Βαγγέλη Κατωπόδη, που πρωτοστάτησε στη διάνοιξη του δρόμου.»

Άρωμα Λευκάδας: καλές οι φωτογραφίες του κ. Αραβανή δε λέμε. Έχουμε όμως το δικαίωμα να αναρωτηθούμε τι έκανε εκείνες τις μέρες που οι κάτοικοι με κίνδυνο ακόμα και της ίδιας τους της ζωής αποφάσισαν να ανοίξουν το δρόμο; Επίσης, τι απάντησε, όταν ο Δήμαρχος με πρωτοφανές μένος στράφηκε εναντίον «ορισμένων» Μέσων Ενημέρωσης, που τυχαίνει να μην του είναι αρεστά;

101

102

104

105

Προηγουμενο αρθρο
Κάτω Σκαλί – μια άγνωστη παραλία
Επομενο αρθρο
Περιστατικό πνιγμού μικρού παιδιού στο Μύτικα

1 Σχόλιο

  1. Θοδωρής Αραβανής
    26 Ιουλίου 2016 at 09:37 — Απάντηση

    O Συμβολισμός της παρουσίας του Δομικού Βασίλη Αραβανή στην παραλία Γιαλός του Αθανίου, συμπαρασύρει συνειρμούς αμφίθυμους και διαλεκτικούς, για την τάξη της κοινωνικής λειτουργίας της ίδιας της παραλίας, και για την τάξη της ολιστικότητας του τουριστικού προ’ι’οντος και για την κατηγορία ορθολογισμού και αναγκαιότητας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.