HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΣτις 29 Ιουλίου δίνεται η παράκαμψη Αμφιλοχίας!

Στις 29 Ιουλίου δίνεται η παράκαμψη Αμφιλοχίας!

Το πρώτο κομμάτι ενός σύγχρονου αυτοκινητόδρομου μήκους περίπου 35 χιλιομέτρων στο βόρειο κομμάτι της Αιτωλοακαρνανίας ετοιμάζεται να παραδοθεί σε περίπου τρεις μήνες από σήμερα.

Σε συνέχεια προηγούμενου ρεπορτάζ της ΑΙΧΜΗΣ και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο οδικός άξονας Αμβρακία – Άκτιο βαίνει προς ολοκλήρωση και το τμήμα Αμβρακία – Δρυμός θα δοθεί στην κυκλοφορία στις 29 Ιουλίου, ημέρα Παρασκευή οπότε και θα γίνουν τα εγκαίνια.

Είναι μήκους 17 χιλιομέτρων και παρακάμπτει την Αμφιλοχία. Οι εργασίες είναι πολύ προχωρημένες και οι οδηγοί που θα κατευθύνονται προς Βόνιτσα, Λευκάδα, Πρέβεζα θα φτάνουν γρηγορότερα κατά 15 λεπτά περίπου και θα κάνουν περίπου 8-9 χιλιόμετρα λιγότερα. Κατά συνέπεια π.χ. η Λευκάδα θα απέχει πλέον από το Μεσολόγγι περίπου μια ώρα και ένα τέταρτο και η Βόνιτσα μια ώρα. Μόλις ολοκληρωθεί και το τμήμα Δρυμός – Βόνιτσα θα συντομεύσει η απόσταση κατά ακόμη ένα τέταρτο.

Πρόκειται για μια πολύ θετική εξέλιξη που θα δώσει περαιτέρω ώθηση εκτός από τις περιοχές Λευκάδα και Πρέβεζα και στον δήμο Ακτίου – Βόνιτσας.

Πηγή: https://www.aixmi-news.gr/

Προηγουμενο αρθρο
Αναστάσιμες ακολουθίες σε Άγιο Γεώργιο στο Πέραμα Καλλιγονίου και Άγιο Αντώνιο
Επομενο αρθρο
Όλα είναι έτοιμα για τη σημερινή ακολουθία και περιφορά των Επιταφίων στην πόλη της Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.