HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυγχαρητήρια ανακοίνωση Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Ιονίων Νήσων

Συγχαρητήρια ανακοίνωση Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Ιονίων Νήσων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ως Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Ιονίων Νήσων,  εκφράζουμε  τα θερμά μας συγχαρητήρια  στον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας Αστυνόμο Α΄ κ. ΚΑΡΑΜΠΑ Αλέξανδρο για το σχεδιασμό,  στους Αξιωματικούς και τα στελέχη της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών για την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα και αποτελεσματικότητα, που είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη δύο ατόμων για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και την κατάσχεση 261 γραμμαρίων κοκαΐνης, ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Βασιλική την 13.04.2023. Σε βάρος των δραστών σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Το νέο αυτό χτύπημα κατά των κυκλωμάτων ναρκωτικών που μαστίζουν την κοινωνία μας και παίζουν με τις ζωές των παιδιών μας, μας γεμίζει περηφάνια και ικανοποίηση για τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα των συναδέλφων μας, διότι υπερβαίνοντας με τις δράσεις τους τα εσκαμμένα των καθηκόντων τους, προσέδωσαν για άλλη μία φορά υψηλό αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες και στην τοπική κοινωνία μας.

Προηγουμενο αρθρο
Π.Ε. Λευκάδας: Πλήρης ετοιμότητα για την ομαλή διεξαγωγή των Εθνικών Εκλογών
Επομενο αρθρο
Την Τρίτη 23/5 θα αποκατασταθεί η βλάβη στον αγωγό ύδρευσης κοντά στον Πόντε

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.