HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυλλαλητήριο σωματείων και φορέων Τρίτη 21/2 για το ζήτημα με τους Δασικούς Χάρτες

Συλλαλητήριο σωματείων και φορέων Τρίτη 21/2 για το ζήτημα με τους Δασικούς Χάρτες

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ

OΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 21 ΦΛΕΒΑΡΗ 19:00 ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ

Η κυβέρνηση και ο βουλευτής της να χωνέψουν ότι δεν ξεγελιέται κανένας με τα κόλπα τους, ότι τάχα δίνει λύση στο πρόβλημα που έχει η ίδια προκαλέσει, διεκδικώντας μικροϊδιοκτησίες του λαού της Λευκάδας! 

Το παιχνίδι είναι στημένο! Τις ευθύνες της κυβέρνησης για το νόμο που βάζει χέρι το Δημόσιο στην περιουσία του λαού, θέλουν να τις φορτώσουν στο δασάρχη νυν και πρώην, που παίζουν το ρόλο του αποδιοπομπαίου τράγου. Η όποια απόσυρση των δηλώσεων που υποβλήθηκαν από τις δασικές υπηρεσίες στα Ιόνια Νησιά, μετά τις μεγάλες αντιδράσεις που εκφράστηκαν, δεν πρέπει να καθησυχάσει κανέναν. 

Η νέα εγκύκλιος που ο βουλευτής Λευκάδας της Ν.Δ. διαλαλεί ότι δίνει λύση στο πρόβλημα, δεν αναιρεί το θεσμικό πλαίσιο που συνεχίζει να ισχύει, και εξακολουθεί να δίνει τη δυνατότητα διεκδικήσεων εκτάσεων υπερ του δημοσίου, και που μπορεί στο άμεσο μέλλον να θέσει πάλι σε εφαρμογή. Η κυβέρνηση απλά θέλει να «κερδίσει» χρόνο προεκλογικά για να μην έχει χασούρα.

Η παράσταση διαμαρτυρίας την Τρίτη 14 Φλεβάρη στη Διεύθυνση Δασών, έστειλε μήνυμα στην κυβέρνηση ότι οι Λευκαδίτες θα υπερασπιστούν την περιουσία τους. Δε θα ανεχτούν να γίνει βορά στα επιχειρηματικά συμφέροντα.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΡΑ!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

16-02-2023

Προηγουμενο αρθρο
Ανοιχτή επιστολή – κάλεσμα ΤΑΟΛ για τους Δασικούς Χάρτες
Επομενο αρθρο
Τσικνοπέμπτη στην Καρυά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.