HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤο Αγωνιστικό Μέτωπο Λευκάδας καλεί τους πολίτες την Τρίτη 18/10 και ώρα 4:00 μ.μ. στο δημαρχείο

Το Αγωνιστικό Μέτωπο Λευκάδας καλεί τους πολίτες την Τρίτη 18/10 και ώρα 4:00 μ.μ. στο δημαρχείο

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ( Α.ΜΕ.Λ )

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Μετά τις αντιδράσεις της κοινωνίας κατά της ιδιωτικοποίησης του τουριστικού περιπτέρου αλλά και κατά των αγωγών της εταιρείας ενάντια στις επιστημόνισσες, η δημοτική αρχή φέρνει θέμα «ψήφισμα ενάντια στις αγωγές».

Έχουμε 16  Οκτώβρη και το πόρισμα της επιτροπής που συγκρότησε ο δήμαρχος ακόμα να φανεί.

Η καθυστέρηση αυτή και η στάση του Δημοτικού  Λιμενικού Ταμείου αποθράσυνε την εταιρεία και άρχισε να καταδιώκει με εξώδικα και αγωγές όσους αντιδρούν.

Η δημοτική αρχή καλείται να φέρει το θέμα του τουριστικού περίπτερου για να ληφθεί απόφαση για το σταμάτημα της ιδιωτικοποίησης του, που είναι και απαίτηση όλων τον Λευκαδιτών.

Το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ καλεί τους πολίτες την Τρίτη 18/10 και ώρα 4:00 μ.μ. στο δημαρχείο για να απαιτήσουμε ακόμα μία φορά το σταμάτημα των διαδικασιών παραχώρησης τουριστικού περιπτέρου.

ΛΕΥΚΑΔΑ 16-10-22

Προηγουμενο αρθρο
Ποιον εξυπηρετεί η «μυστικότητα» του Δήμου για την αυριανή σύγκληση του Δημοτικού συμβουλίου;
Επομενο αρθρο
Θέσεις εργασίας στη Λευκάδα από 17/10 έως 23/10/2022

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.