HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΤριάντα ονόματα του ΠΑΣΟΚ… «ατάκτως ερριμμένα» γράφτηκαν σε ένα χαρτί…

Τριάντα ονόματα του ΠΑΣΟΚ… «ατάκτως ερριμμένα» γράφτηκαν σε ένα χαρτί…

Τραβάω τα μαλλιά μου -και δεν έχω και πολλά- με την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για την δημιουργία Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα. Διαβάστε την ανακοίνωση: ΕΔΩ

Τριάντα ονόματα… «ατάκτως ερριμμένα» γράφτηκαν  σε ένα χαρτί. Θα αποτελέσουν, ανακοινώθηκε, την Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα.  Θα έχουν ως αντικείμενο: τον προγραμματισμό, τον οργανωτικό σχεδιασμό και τον συντονισμό δράσεων στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας, για την πολιτική εκπροσώπηση του κόμματος και προβολή του πολιτικού προγράμματος, με επικεφαλής τον κ. Βικέντιο.

 Παρότι δεν είμαι κακοπροαίρετος, θέλω να βλέπω την θετική πλευρά των πραγμάτων, αλλά αυτοί, που παραμονές εκλογών σκέφτηκαν να διαλέξουν τριάντα εκλεκτούς για να  πραγματοποιήσουν τα παραπάνω πρέπει να ήταν… αφελείς, αν δεν μας κοροϊδεύουν όλους. Αναφέρω «όλους», γιατί η ανακοίνωση δημοσιοποιήθηκε σε όλη τη Λευκάδα και όχι σε…  κομματικό κοινό. Είναι τριάντα άνθρωποι ένα… ευέλικτο σχήμα, κατάλληλο για εκλογές, ή μήπως όχι; Εκτός του ότι είναι δύσκολο  να βρεθούν όλοι μαζί, είναι αδύνατον να πάρουν και αποφάσεις. Μέχρι να τοποθετηθούν, να συζητήσουν, να αποφασίσουν… πέρασαν οι εκλογές!

 Αλλά το μεγαλύτερο φάουλ της ανακοίνωσης είναι η σειρά που παρουσιάστηκαν τα ονόματα. Φύρδην μίγδην και τουρλού.
 Όλες οι λίστες που συντάσσονται, αν δεν αναφέρουν αριθμούς ψήφων ή θέσεις (πρόεδρος, αντιπρόεδρος, κ.λ.), ακολουθούν για ευνόητους λόγους αλφαβητική σειρά.

 Είναι σπαζοκεφαλιά για τους μη… μυημένους  με ποια σειρά γράφτηκαν τα ονόματα σε αυτή τη λίστα. Ομολογώ, πως δεν γνωρίζω τους περισσότερους αλλά δεν υπάρχει λογικός ειρμός στη σειρά που μπήκαν. Μέχρι και η αφεντιά μου, που δεν είμαι εξοικειωμένος με την τεχνολογία, γνωρίζω, πως υπάρχει ένα απλό πρόγραμμα στον υπολογιστή, το οποίο σε ελάχιστο χρόνο ταξινομεί τα ονόματα σε απόλυτη αλφαβητική σειρά. 
  Πλην και έγινε… «αξιολογική σειρά», καλός, μέτριος, υποφερτός!  Αν συνέβη έτσι, τότε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Ρόκκος μάλλον αξιολογήθηκε με χαμηλό βαθμό γι’ αυτό  βρίσκεται στη 26η σειρά, αντίθετα με τον κ. Λύγδα που είναι 8ος!  Ο κ. Μήτσουρας με λίαν καλώς βρίσκεται στην 3η σειρά!

 Παιδιά μια συμβουλή, αν δεν μπορείτε να συντάξετε μια αξιοπρεπή και πολιτισμένη λίστα, αφήστε στην άκρη τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις και τα… πράσινα άλογα.

Ο Δημοτικός Σχολιαστής

Προηγουμενο αρθρο
Συλλαμβάνουν τους εργολάβους που προσπαθούν να φύγουν από την Τουρκία
Επομενο αρθρο
Εργατικό Κέντρο Λευκάδας- Βόνιτσας: παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Δασών για δασικούς χάρτες

2 Σχόλια

  1. δημότης 3ης κατηγορίας
    13 Φεβρουαρίου 2023 at 13:28 — Απάντηση

    Ψηφίστε ΠΑΣΟΚ!! Ακόμα διορίζουμε!!!

  2. πασοκος
    12 Φεβρουαρίου 2023 at 10:45 — Απάντηση

    Το τι κάνει και πώς δημοσιεύει ένα κόμμα μια επιτροπη,δεν είναι θέμα για ειρωνείες και μάλιστα ανώνυμες. Η κοινωνία κρίνει τον “σχολιαστή ” για το υπεροπτικο και πομπώδες ύφος του

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.