HomeΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΑΈνα εκπληκτικό άλμα!

Ένα εκπληκτικό άλμα!

Οι δυο φωτογραφίες που παρουσιάζουμε παρακάτω περιλαμβάνονται στο επετειακό ημερολόγιο που εξέδωσε αυτές της μέρες ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας για τα 40 χρόνια προσφοράς του στον αθλητισμό. Έχουν μεταξύ τους διαφορά τουλάχιστον 20 χρόνια. Με την βοήθεια φίλων προσπαθήσαμε και αναγνωρίσαμε κάποιους από τους εικονιζόμενους.

gymnastikos sullogos imerologio 2016-page-001Η πρώτη φωτογραφία χρονολογείται στη δεκαετία του 1950. Ο κύριος με το κοστούμι και τα γυαλιά είναι ο εκπαιδευτικός Επαμεινώνδας Κοντοπρίας. Ο νεαρός αθλητής που δέχεται συγχαρητήρια είναι ο μεταγενέστερα καθηγητής Φυσικής Αγωγής, αείμνηστος Γιώργος Μάλφας.

Η δεύτερη φωτογραφία από το Στάδιο της Λευκάδας, είναι του 1973. Αφορά Γυμναστικές Επιδείξεις και Σχολικούς Αγώνες που γίνονταν εκείνα τα χρόνια στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς. Στο πίσω μέρος της φωτογραφίες διακρίνονται τα κορίτσια εκτελώντας γυμναστικές επιδείξεις. Ο κύριος με τα άσπρα ρούχα είναι ο Κώστας Γαντζίας. Υπήρξε αρχιπροπονητής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Εθνική Ομάδα Στίβου. Ο νεαρός αθλητής είναι ο Έκτορας Θερμός. Αγωνιζόταν στο άλμα εις μήκος και είχε πραγματοποιήσει επίδοση 6,25μ. Δεν γνωρίζουμε δυστυχώς το φωτογράφο αυτής της εκπληκτικής φωτογραφίας. Έχει αιχμαλωτίσει με την εικόνα του τον παλμό του αθλητή. Προσέξτε τους μύες του σε εγρήγορση! Αντίγραφο από gymnastikos sullogos imerologio 2016-page-001

Προηγουμενο αρθρο
Συναντήσεις προέδρου Επιμελητηρίου με Υφυπουργούς Οικονομικών & Βιομηχανίας
Επομενο αρθρο
Καλορίζικα, να χαιρόμαστε τα νέα μας φανάρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.