HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΆδειες για δύο πλωτές εξέδρες σε Ζάκυνθο και σε Λευκάδα

Άδειες για δύο πλωτές εξέδρες σε Ζάκυνθο και σε Λευκάδα

Δύο άδειες για πλωτές εξέδρες εγκρίθηκαν από τους αρμόδιους φορείς, προς τοποθέτηση σε θαλάσσιες περιοχές της Ζακύνθου και της Λευκάδας.

Ειδικότερα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων,  ενέκρινε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας επιφάνειας  48.85 τ.μ. στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Ανδρέα Ζακύνθου,  για λογαριασμό της εταιρείας ΛΕΣΑΝΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. Η εν λόγω πλωτή εξέδρα προορίζεται για εποχιακή χρήση μέχρι έξι μηνών και έχει ως σκοπό την προσωρινή πρόσδεση σκαφών.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων,  ενέκρινε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας επιφάνειας 150 τ.μ. στη θαλάσσια ζώνη λιμένα Λευκάδας για λογαριασμό της εταιρείας Ναυτικές Επιχειρήσεις Ιονίου Πελάγους Μ.Ε.Π.Ε. με σκοπό την προσωρινή πρόσδεση σκαφών, για εποχιακή χρήση μέχρι έξι μηνών. Μετά την κατασκευή και τοποθέτηση της πλωτής εξέδρας, θα πρέπει να διασφαλίζεται ότι έχουν απομακρυνθεί όλα τα άχρηστα υλικά. Τέλος, δεν επιτρέπεται η χρήση των πλωτών εξεδρών για την εγκατάσταση και λειτουργία εστιατορίων ή κέντρων αναψυχής, για τον μόνιμο ελλιμενισμό σκαφών ή για διαφημιστικούς λόγους.

Πηγή: https://www.tornosnews.gr/

Προηγουμενο αρθρο
Μεγανησιώτικες συνταγές: Το κουλούρι της νύφης
Επομενο αρθρο
Δήμος Λευκάδας: Απαγορεύεται η εναπόθεση αδρανών υλικών σε κοινόχρηστους χώρους και κάδους

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.