HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΈκλεισαν και οι «καμπίνες» του τουριστικού περιπτέρου. Καλό είναι να μην ξεχνάμε…

Έκλεισαν και οι «καμπίνες» του τουριστικού περιπτέρου. Καλό είναι να μην ξεχνάμε…

Αναφερθήκαμε πριν από λίγες μέρες στο σουλούπωμα (κλείσιμο) του τουριστικού περιπτέρου.
Οι σημερινές φωτογραφίες είναι από τις καμπίνες, τραβήχτηκαν νωρίς το πρωί με το συνεργείο να δουλεύει ήδη. Πρέπει να ολοκληρώθηκε και το κλείσιμο των καμπινών μέχρι το μεσημέρι, βεβαίως με τα σκουπίδια να παραμένουν κλεισμένα  μέσα. Απομένει η απομάκρυνση των  σπασμένων  τζαμιών τα οποία κρέμονται από ψηλά, σχεδόν από την οροφή του τουριστικού περιπτέρου, τα οποία έπρεπε να έχουν απομακρυνθεί  πρώτα.

Με την ευκαιρία για όσους δεν γνωρίζουν ή έχουν ξεχάσει, η παραχώρηση του τουριστικού περιπτέρου δεν σταμάτησε από την αντίδραση των πολιτών μόνο, ούτε ο δήμαρχος υπήρξε ψυχοπονιάρης αλλά επειδή  οι προκηρύξεις ήταν νομικά διάτρητες από παντού. Αν γινόταν οποιαδήποτε παραχώρηση θα ήταν παράνομη.

Ας θυμηθούμε, πως τα επιχειρήματα των νομικών υπηρεσιών του Δήμου προς το Υπουργείο Ναυτιλίας για διακοπή κάθε διαδικασίας παραχώρησης,(ανομίες, παρατυπίες, ελλείψεις, παρανομίες) ήταν ήδη γνωστά στον κόσμο της Λευκάδας, που αντιδρούσε, μετά από έρευνα (Τεχνική και Νομική) δυο φωτισμένων κυριών της Λευκάδας, της Όπης Γεωργίου και της Ελένης Κατωπόδη. Ήταν αδύνατον να υποστηρίζει κάποιος πως δεν ήξερε. Ήταν μονόδρομος η διακοπή. Αν ο Δήμος προχωρούσε τη διαδικασία εκτός του ότι ήταν παράνομος, ζημίωνε και τον ίδιο και ο κόσμος το γνώριζε.
Καλό  είναι τουλάχιστον… εμείς να μην ξεχνάμε, ούτε να αποπροσανατολιζόμαστε.

Προηγουμενο αρθρο
Πυρκαγιά κοντά στο κέντρο Υγείας της Βασιλικής
Επομενο αρθρο
Στον τόπο μου νιώθω τέλεια ξένος*

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.