HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΈνας καλοκαιρινός γάμος στην Λευκάδα

Ένας καλοκαιρινός γάμος στην Λευκάδα

 Ένας καλοκαιρινός γάμος στην Λευκάδα με inspiring μποέμ διακόσμηση │ Βασιλική & Δημήτρης

Τον υπέροχα διακοσμημένο από την Αll White γάμο της Βασιλικής και του Δημήτρη σας παρουσιάζουμε σήμερα και είμαστε σίγουροι ότι θα τον λατρέψετε! Συνθέσεις από pampas grass και πινελιές από άνθη σε κίτρινες και πορτοκαλί αποχρώσεις έδιναν χρώμα αλλά και μια μποέμ ανάλαφρη διάθεση σε αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα του γάμου τους με την νύφη να μην μπορεί να ξεχωρίσει την πιο αγαπημένη της στιγμή! Την είσοδο της εκκλησίας στόλιζε μια πλούσια λουλουδένια αψίδα, περιμένοντας τους νεόνυμφους να ξεπροβάλουν ως επίσημο πλέον ζευγάρι και να δεχθούν ευχές αγάπης από φίλους και συγγενείς για το νέο τους ξεκίνημα. Ακολούθησε δεξίωση σε έναν υπέροχο χώρ,ο ο οποίος υποδέχθηκε τους καλεσμένους σε μια ζεστή ατμόσφαιρα με μια διακόσμηση από γυάλινα βαζάκια με macrame δημιουργίες, κεριά και μπουκετάκια από pampas grass, ορτανσίες, λυσίανθο και πρασινάδα. Η κάθε λεπτομέρεια είναι τόσο μα τόσο ξεχωριστή και εσείς δεν πρέπει να χάσετε τον όμορφο γάμο τους αλλά και όλα όσα η νύφη μοιράστηκε μαζί μας!

summer-wedding-lefkada-inspiring-boho-decoration_01
summer-wedding-lefkada-inspiring-boho-decoration_02
summer-wedding-lefkada-inspiring-boho-decoration_02x

H νύφη μοιράστηκε μαζί μας: «Ο γάμος μας έγινε το καλοκαίρι στη Λευκάδα. Η πρόταση ήταν ουσιαστικά μια εξέλιξη της σχέσης μας! Σε ένα μικρό μεζεδοπωλείο Κυριακή βράδυ πίναμε κρασάκι και ξαφνικά μου είπε ο Δημήτρης μήπως να επισημοποιήσουμε τη σχέση μας. Λίγες μέρες μετά έμαθα ότι είμαι έγκυος! Για το στολισμό επέλεξα τα pampas grass, ήμουν μπερδεμένη με όλα τα υπόλοιπα, ζήτησα απλά να συμπεριληφθούν στη διακόσμηση χωρίς ροζ πινελιές και όλα τα υπόλοιπα τα άφησα στο team του All White!! Αυτό που μου άρεσε περισσότερο από όλα νομίζω ήταν ο στολισμός του νυφικού τραπεζιού… δεν έχω δει κάτι παρόμοιο ξανά και για μένα ήταν καλύτερο και από ότι μπορούσα να φανταστώ!»

summer-wedding-lefkada-inspiring-boho-decoration_03
summer-wedding-lefkada-inspiring-boho-decoration_04
summer-wedding-lefkada-inspiring-boho-decoration_06
summer-wedding-lefkada-inspiring-boho-decoration_07A
summer-wedding-lefkada-inspiring-boho-decoration_08
summer-wedding-lefkada-inspiring-boho-decoration_09
summer-wedding-lefkada-inspiring-boho-decoration_09x
summer-wedding-lefkada-inspiring-boho-decoration_10
summer-wedding-lefkada-inspiring-boho-decoration_10A

«Παρακολουθούσα το EverAfter όταν σχεδίαζα το γάμο μας, μου πρότεινε η ομάδα του Αll White να πάρω ιδέες ώστε να μπορέσω να ξεμπερδέψω τις σκέψεις μου! Όλες οι στιγμές είναι αγαπημένες μου! Νομίζω η είσοδος στο κέντρο ήταν πολύ ωραία στιγμή! Αλλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω ιδιαίτερα κάποια!»

summer-wedding-lefkada-inspiring-boho-decoration_11
summer-wedding-lefkada-inspiring-boho-decoration_11x
summer-wedding-lefkada-inspiring-boho-decoration_13A
summer-wedding-lefkada-inspiring-boho-decoration_14x
summer-wedding-lefkada-inspiring-boho-decoration_15
summer-wedding-lefkada-inspiring-boho-decoration_15x
summer-wedding-lefkada-inspiring-boho-decoration_16
summer-wedding-lefkada-inspiring-boho-decoration_18x

«Το νυφικό μου το αγαπώ! Βρήκα το σχέδιο τους το είπα και μου το έφτιαξαν ακόμη καλύτερο! Νομίζω τώρα αξίζει να μείνει κειμήλιο για την κόρη μου»! Η συμβουλή της νύφης σε μια bride-to-be είναι: «Όσα οργανώνει με άγχος και ανυπομονησία για εκεί την μέρα να τα χαρεί όσο καλύτερα μπορεί! Να πείσει τον εαυτό της να μην αγχωθεί και να το απολαύσει! Είναι μια εμπειρία τεράστιας χαράς και αγάπης που δεν πρέπει τίποτα να την χαλάσει!»

summer-wedding-lefkada-inspiring-boho-decoration_21
summer-wedding-lefkada-inspiring-boho-decoration_21x

Πηγη: https://www.everafter.gr/

Προηγουμενο αρθρο
Ο τελευταίος μεγάλος
Επομενο αρθρο
Ευτυχώς, δεν έφυγες για πάντα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.