HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΓιατί γίνονται όλα μισά και μίζερα;

Γιατί γίνονται όλα μισά και μίζερα;

Βρεθήκαμε στο Ανοιχτό θέατρο την Τρίτη το βράδυ λίγη ώρα πριν από την έναρξη της παράστασης. Δεν το περπατήσαμε όλο, υπήρχε ήδη κόσμος στα καθίσματα. Η παρατήρησή μας αφορά μόνο ότι βρέθηκε στην ακτίνα του ματιού μας  και μάλιστα καθήμενοι.

Στο ανοιχτό θέατρο έγινε  ανακαίνιση  άκρως απαραίτητη μετά από δυο χρόνια εγκατάλειψης. Βάφτηκαν οι τοίχοι εσωτερικά, τοποθετήθηκαν και καινούργιες, καρέκλες, έγινε περίφραξη και επισκευάστηκε η πλάτη της σκηνής.

Ίσως εξαιτίας αυτών των ανανεώσεων τα βρώμικα, κατάμαυρα και μουχλιασμένα σκαλοπάτια που οδηγούν στο φουαγιέ κάνουν τόσο άσχημη εντύπωση. Κανένας δεν το πρόσεξε;  Έχουν γίνει και άλλες παραστάσεις.

Τα σκαλοπάτια είναι το πιο επιβλητικό μέρος του χώρου. Κανένας δεν ενοχλήθηκε με τους φρεσκοβαμμένους τοίχους δεξιά και αριστερά και τα λιγδιασμένα σκαλοπάτια στο κέντρο; Χρησιμοποιήθηκε πλυστικό με πίεση για τον καθαρισμό τους; Και αν αυτό έγινε και δεν καθάρισαν, γιατί δεν βάφτηκαν οι όψεις των σκαλοπατιών στο χρώμα του τοίχου;  Αυτές εξάλλου είναι ορατές σε όλους και από παντού.

Γιατί γίνονται όλα μισά  και μίζερα; 

Προηγουμενο αρθρο
Νέο Δ.Σ του σωματείου «Νέοι Πανλευκάδιου»
Επομενο αρθρο
Ανακοίνωση – διαμαρτυρία- αίτημα επιτροπής κατοίκων – ιδιοκτήτων Απόλπαινας Λευκάδας

1 Σχόλιο

  1. Jim
    21 Ιουλίου 2022 at 19:44 — Απάντηση

    Ευκολακι η απάντηση: Γιατί όλα γίνονται για το φαίνεσθαι συμπεριλαμβανομένων των περιπτώσεων αναθέσεων σε εργολαβίες με εκπτώσεις με αποτελέσματα κακή ποιότητα υλικών, προχειρότητες και ελλειπής εργασίες/κακοτεχνίες.
    Και γενικότερα μιλώντας….. οι υπόχρεοι παραλαβής γιατί παρότι διαπιστώνουν κακοτεχνίες κλπ κλπ γιατί υπογράφουν παραλαβή;
    Τα συμπερασμακια δικά σας ….

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.