HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔήμος Λευκάδας: Υπογραφή σύμβασης για τη βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων Καρυωτών και Βλυχού

Δήμος Λευκάδας: Υπογραφή σύμβασης για τη βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων Καρυωτών και Βλυχού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός: «Αναβαθμίζονται και εκσυγχρονίζονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις στους Καρυώτες και το Βλυχό»

Ο δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός, παρουσία του προέδρου Καρυωτών, κ. Ιωάννη Γεωργάκη, υπέγραψε εργολαβική σύμβαση με την «KCC Μονοπρόσωπη ΙΚΕ», ανάδοχο του έργου: «Βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων κοινοτήτων Καρυωτών και Βλυχού Δήμου Λευκάδας», προϋπολογισμού 180.000,00 με ΦΠΑ.

Συγκεκριμένα, προβλέπονται εργασίες βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων των κοινοτήτων Καρυωτών (γηπέδων καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης & τέννις) και Βλυχού (γηπέδων καλαθοσφαίρισης & πετοσφαίρισης).  Στόχος των έργων είναι η ενθάρρυνση αθλητικών δραστηριοτήτων και η υποστήριξη του μαζικού αθλητισμού. Η προθεσμία για την περάτωση του συνόλου των εργασιών είναι η 01-05-2024.

Άλλο ένα έργο της δημοτικής αρχής στον τομέα του αθλητισμού και της υγιούς ψυχαγωγίας όλων των πολιτών του δήμου μας, πραγματοποιείται.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Ακόμα βρίσκεται το SEATRAC στη Γύρα
Επομενο αρθρο
Στους Δικούς μας «Μεγάλους»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.