HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΕπιχειρηματίες και κάτοικοι Βασιλικής ζητούν παύση εργασιών στο λιμάνι -ακόμα δεν έχουν αρχίσει!

Επιχειρηματίες και κάτοικοι Βασιλικής ζητούν παύση εργασιών στο λιμάνι -ακόμα δεν έχουν αρχίσει!

 Στις 31 Μαίου η Δημοτική Αρχή κάλεσε τους δημότες της Βασιλικής να αποφασίσουν την άμεση έναρξη, δηλαδή εντός της πρώτης εβδομάδας του Ιουνίου, εργασιών εκβάθυνσης του Παλαιού Λιμένα Βασιλικής με την αιτιολογία ότι αν δεν γινόταν τώρα το έργο ήταν αβέβαιο όχι μόνο πότε αλλά και εάν θα υλοποιούνταν στο μέλλον.
Με το επιχείρημα αυτό και με τις διαβεβαιώσεις ότι οι άδειες ήταν έτοιμες και οι εργασίες δεν θα κρατούσαν πάνω από δέκα ημέρες οι παριστάμενοι δέχτηκαν παρά τις επιφυλάξεις για τις αρνητικές επιπτώσεις.
Χτες, 13 Ιουνίου, πρωτοβουλία Επιχειρηματιών και Κατοίκων κατέθεσαν Αίτημα Παύσης των Εργασιών που ακόμα δεν έχουν αρχίσει.

Παραθέτουμε το κείμενο:
“Παύση Εργασιών στο Λιμάνι Βασιλικής Λόγω Έναρξης της Καλοκαιρινής Σεζόν”
Παρακαλούμε όπως διακόψετε – παύσετε τις εργασίες που πρόκειται να κάνετε στο Λιμάνι Βασιλικής για την εκβάθυνση του λιμένα λόγω έναρξης της καλοκαιρινής σεζόν και δεδομένου του ότι ούτε ο καιρός βοηθά καθόλου και θα πληγούν ανεπανόρθωτα οι επιχειρήσεις μας.

Προηγουμενο αρθρο
Σχετικά με την υπόθεση του Κάστρου μετά τις τελευταίες εξελίξεις με το Οινοποιείο...
Επομενο αρθρο
Ο Ιατρικός Σύλλογος Λευκάδας για τον Στρεπτόκοκκο Α

1 Σχόλιο

  1. Γεράσιμος Κατωπόδης
    14 Ιουνίου 2023 at 14:29 — Απάντηση

    Ολα βιαστικά και με ιδιαίτερη κλήση στους εκβιασμούς…δεν γίνεται δουλειά. Ας το μάθει κάποτε διότι έτσι κι αλλιώς στους υπολογισμούς του πέφτει έξω..

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.