HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΣε καρναβαλικούς ρυθμούς η συναυλία της Φιλαρμονικής

Σε καρναβαλικούς ρυθμούς η συναυλία της Φιλαρμονικής

Σε καρναβαλικούς ρυθμούς κινήθηκε η συναυλία της Φιλαρμονική με τους μουσικούς ντυμένους αποκριάτικα αλλά και το μουσικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στο κλίμα των ημερών. Η εκδήλωση  ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Λευκαδίτη ηθοποιού  Ηλία Λογοθέτη.   

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στην αίθουσα εκδηλώσεων του καταστήματος της, προσφέροντας μια επιτυχημένη εμφάνιση στον κόσμο που είχε ασφυκτικά γεμίσει την αίθουσα και καταχειροκρότησε το αποτέλεσμα. Την Μπάντα διεύθυνε ο μαέστρος Θεμιστοκλής Μεσσήνης  και συμμετείχε ο Βαλεντίνος Σταματέλος.


Η εκδήλωση άνοιξε με το καλωσόρισμα της πρόεδρου Βασιλικής Μήτσουρα. Στο διάλειμμα του προγράμματος ο αντιπρόεδρος, Φίλιππος Μελάς, που έχει εξελιχτεί σε έναν θαυμάσιο κομπέρ, παρουσίασε τους πιο παλιούς μουσικούς της εκδήλωσης έμμετρα.

Στο τέλος που προγράμματος κλήθηκε στη σκηνή ο βουλευτής, παλιός χορωδός της Νέας Χορωδίας και ψάλτης και συμμετείχε τραγουδιστικά στο τελευταίο τραγούδι.

 Όπως είναι γνωστό με την μεσολάβηση του βουλευτή, η Βουλή των Ελλήνων, δια του προέδρου της Κωνσταντίνου Τασούλα, έγινε μεγάλος χορηγός της Φιλαρμονικής. Ανέλαβε τη δαπάνη για την κατασκευή  50 στολών. Πρόκειται για μέρος των νέων καλοκαιρινών στολών του σωματείου, οι οποίες θα φορεθούν για πρώτη φορά κατά τον εορτασμό της Φανερωμένης. Διαβάστηκαν επίσης και τα ονόματα όλων των μέχρι τώρα χορηγών, νονών  στολών της  Φιλαρμονικής.

Προηγουμενο αρθρο
Η «Λίμνη» της Καρυάς
Επομενο αρθρο
Πανλευκάδιος: σιδερένιος Αλέξανδρε

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.