HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΣε Λευκαδίτικη εταιρεία η ακτοπλοϊκή γραμμή που ενώνει τα Ιόνια

Σε Λευκαδίτικη εταιρεία η ακτοπλοϊκή γραμμή που ενώνει τα Ιόνια

Το Ε/Γ-Δ/Ρ ΛΕΥΚΑΔΑ ΠΑΛΛΑΣ Ν. ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ 27 ιδιοκτησίας  Κτενά .Σ – Κτενά Κ. ΟΕ  θα εκτελεί  πιθανότατα από την ερχόμενη δρομολογιακή περίοδο το δρομολόγιο Κέρκυρα -Παξοί-Λευκάδα-Μεγανήσι-Πισαετός Ιθάκης-Ζάκυνθο με επιστροφή.

Σύμφωνα με το πρακτικό της αρμόδιας επιτροπής που διεξήγαγε τον διαγωνισμό η εταιρεία Κτενάς Σ- Κτενάς Κ ΟΕ μειοδότησε(9.990 ευρώ ) στην προσφορά για την εκτέλεση του δρομολογίου, έναντι της Ναυτιλιακής Εταιρείας  Θαλάσσιο Παλάτι (12.500 ευρώ) πλοιοκτήτριας του μέχρι πρότινος σκάφους που εκτελούσε τα δρομολόγια AZIMUT.

Το Lefkada Palace στο νησί της Λευκάδας κατασκευάστηκε το 2021. Έχει μήκος 26 μέτρα, έχει δύο κύριους κινητήρες που παρέχουν συνολικά 360 ίππους και ταχύτητα 20 κόμβων και έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει 200 επιβάτες με ασφάλεια.

Σύμφωνα με την απόφαση της επιτροπής που επικυρώθηκε από το αρμόδιο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής , η Ναυτιλιακή Εταιρεία  Θαλάσσιο Παλάτι”  έχει δικαίωμα υποβολής προδικαστικής προσφυγής, εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών.

Πηγή: https://meganisinews.eu/

Προηγουμενο αρθρο
Το πριάρι του μπάρμπα Ζαφείρη θα συντηρηθεί
Επομενο αρθρο
Έγκριση οργανισμού εσωτερικής υπηρεσίας Συνδέσμου Ύδρευσης δήμων Λευκάδας και Αιτωλ/νιας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.