HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΤα 20 πιο όμορφα ελληνικά νησιά για φέτος το καλοκαίρι και ένας λόγος να πας στο καθένα

Τα 20 πιο όμορφα ελληνικά νησιά για φέτος το καλοκαίρι και ένας λόγος να πας στο καθένα

Κατάλογο με είκοσι ελληνικά νησιά που επέλεξε ως ωραιότερα ανακοίνωσε η βρετανική εφημερίδα Evening Standard.

«Κρυστάλλινα νερά, ήλιος, σουβλάκι, και μία διαφορετική πλευρά της Ελλάδας χωρίς συνωστισμό» υπόσχεται η ταξιδιωτική συντάκτρια Laura Hampson, επιλέγοντας 20 από τα 227 κατοικημένα νησιά της χώρας.

Τα 20 ελληνικά νησιά που ξεχωρίζει η βρετανική εφημερίδα
Την κορυφή της λίστας καταλαμβάνει η Νάξος με τις παραδεισένιες παραλίες και τα ιδιαίτερα ιστορικά μνημεία. Ακολουθούν η Σέριφος με τα λευκά χωριουδάκια, η ηλιόλουστη Πάτμος για ένα αξέχαστο Πάσχα, η αναζωογονητική Αμοργός και η γραφική Αστυπάλαια με τους ιστορικούς οικισμούς. Στις επόμενες θέσεις βρίσκεται η οικογενειακή Κέρκυρα, η πανέμορφη Σύμη και η επιβλητική Σαντορίνη.

Η λίστα συνεχίζεται με τη λαμπερή και εντυπωσιακή Κρήτη, τη γαστρονομική Σίφνο, την κοσμική Μύκονο, τη νεανική Ίο των μονοπατιών και των μοναστηριών, τη διαχρονική Πάρο, τη Ζάκυνθο με το φημισμένο Ναυάγιο, την αξέχαστη Κεφαλονιά, την εξωτική Μήλο και την ειδυλλιακή Λευκάδα.
Τέλος, στη λίστα ξεχωρίζουν η Σκόπελος ως το νησί του Μamma Mia, η Σκιάθος με τη νυχτερινή ζωή αλλά και η Άνδρος που διακρίνεται για τις τέχνες και τις μοναδικές παραλίες.

Πηγή: iefimerida.gr

Προηγουμενο αρθρο
Θέσεις εργασίας στη Λευκάδα από 07/02 έως 13/02/2022
Επομενο αρθρο
Κοροναϊός Ελλάδα: 18.855 νέα κρούσματα και 109 θάνατοι - τα κρούσματα στη Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.