HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΑστικό Τοπίο: «Επανακατοίκηση στον Δρυμώνα Λευκάδας» -video

Αστικό Τοπίο: «Επανακατοίκηση στον Δρυμώνα Λευκάδας» -video

Η εκπομπή προβλήθηκε από το κανάλι της Βουλής την Τετάρτη 4 Μαΐου. Επικεντρώνεται σε ένα ερευνητικό πρότζεκτ που παρουσιάστηκε από τον Κωνσταντίνο Φέτση το 2017 στη Βασιλική Ακαδημία Καλών τεχνών της Δανίας και αποσκοπεί στην επανακατοίκηση του εγκαταλελειμμένου Δρυμώνα, έναν από τους πολλούς παραδοσιακούς οικισμούς της Ελλάδας που τείνουν να εξαφανιστούν.

Έχουμε παρουσιάσει την εργασία του Κωνσταντίνου Φέτση το 2017. Δες εδώ.

Ο Κωνσταντίνος Φέτσης, γεννημένος στην Αθήνα το 1992, είναι αρχιτέκτονας, απόφοιτος από τη Βασιλική Ακαδημία Καλών Τεχνών (KADK) στη Κοπεγχάγη της Δανίας. Παράλληλα με τις σπουδές του έχει πάρει μέρος σε έργα μικρής κλίμακας και διάφορες εκθέσεις στην Ευρώπη και Ιαπωνία. Έχει εργαστεί στο Λονδίνο, στις Βρυξέλλες, στη Κοπεγχαγη και στο Τόκιο, σε σημαντικά έργα όπως την ανακατασκευή του Fondaco dei Tedeschi, κτίριο των αρχών 16ου αιώνα στη Βενετία και άλλα κομβικά πολιτιστικά έργα μεγάλης κλίμακας. Πρόσφατα συμμετείχε στη μελέτη για την αξιοποίηση του πρώην εργοστασίου χαρτοποιίας Λαδόπουλου στην Πάτρα που κέρδισε το 1ο Βραβείο στο διαγωνισμό του Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας. Σήμερα εργάζεται στους Snøhetta, στο Όσλο.

Προηγουμενο αρθρο
Νέα μέτρα για το ρεύμα: Αναστέλλεται η ρήτρα αναπροσαρμογής – Έκτακτη αποζημίωση 600 ευρώ αναδρομικά
Επομενο αρθρο
Εκλογές Κινήματος Αλλαγής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.