HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΑύξηση του συντελεστή δόμησης ζητάει η εταιρεία «ΜΥΚΗΝΑΙ ΑΕ» για την επένδυση στον Σκορπιό

Αύξηση του συντελεστή δόμησης ζητάει η εταιρεία «ΜΥΚΗΝΑΙ ΑΕ» για την επένδυση στον Σκορπιό

Σε διαβούλευση η πρόταση για ακόμα δέκα ημέρες που εάν τελικά εγκριθεί επιτρέπει τον διπλασιασμό της δυναμικότητας της μονάδας!

«Τροποποίηση επενδυτικού σχεδίου: «Κατασκευή και λειτουργία πολυτελούς τουριστικής  μονάδας  VIP  exclusive  club  στη  νήσο  Σκορπιό», με  φορέα υλοποίησης την εταιρεία «ΜΥΚΗΝΑΙ Α.Ε.»

Ο επενδυτικός φάκελος «Κατασκευή και λειτουργία πολυτελούς τουριστικής μονάδας VIP exclusive club στη νήσο Σκορπιό» της εταιρείας «ΜΥΚΗΝΑΙ ΑΕ», κατατέθηκε στην εταιρεία ENTERPRISE GREECE με την υπ’ αρίθμ. 3111/9-3-2023 αίτηση και αφορά την τροποποίηση της με α.π. 24 Απόφασης ΔΕΣΕ (ΦΕΚ 24/Β/12-01-2018) με την οποία η επένδυση εντάχθηκε στις διατάξεις του ν.3894/2010.

Για το εν λόγω έργο έχει εκδοθεί και το Προεδρικό Διάταγμα από 3.6.2019 (ΦΕΚ 302Δ’/06-06-2019), του Ειδικού Σχεδίου Χωρικής Ανάπτυξης Στρατηγικής Επένδυσης (Ε.Σ.Χ.Α.Σ.Ε.)της Στρατηγικής Επένδυσης με την ονομασία «Κατασκευή και λειτουργία πολυτελούς τουριστικής μονάδας VIP Exclusive Club στη νήσο του Σκορπιού», ΣΚΟΡΠΙΟΣ, Δήμου Μεγανησίου, Π.Ε. Λευκάδας, Περιφέρειας Ιονίων Νήσων».

Η τροποποίηση αφορά τη αύξηση και χωρική ανακατανομή της συνολικής δόμησης στις εγκεκριμένες και προτεινόμενες Κτηριακές Ενότητες. Η δομούμενη επιφάνεια μεταβάλλεται από 21.547,35τμ σε 31.412,12τμ και ο ΣΔ από 0,05 σε 0,07ενώ ο αριθμός κλινών αυξάνεται από 65 σε 120.

Tο προτεινόμενο τροποποιημένο επενδυτικό σχέδιο, αφορά στην ανέγερση ολοκληρωμένης τουριστικής ανάπτυξης με την χρήση του χωρικού εργαλείου ΕΣΧΑΣΕ.

Δείτε το κείμενο της διαβούλευσης εδώ

Πηγή: https://meganisinews.eu/

Προηγουμενο αρθρο
Οδεύοντας προς την Μεγάλη Εβδομάδα
Επομενο αρθρο
Αστυνομικοί έλεγχοι για την πρόληψη της παραβατικότητας στα Ιόνια Νησιά - μια σύλληψη στη Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.