HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΥπάρχουν απόγονοι Πειρατών στις μέρες μας;

Υπάρχουν απόγονοι Πειρατών στις μέρες μας;

Το κανάλι στο YouTube https://youtube.com/channel/UCcE1oVuqOoglPa1oN7TeM8g βρέθηκε στην Λευκάδα 10-13 Μαρτίου για τα γυρίσματα δύο επεισοδίων , το πρώτο για τους μοναδικούς απόγονους πειρατών της Ελλάδας που  βρίσκονται  και κατοικούν στο νησί μας , και το δεύτερο για τους θησαυρούς που υπάρχουν στην πόλη της Λευκάδας.

 Κάστρο Αγίας Μαύρας, Μνημείο πειρατών, παραλία Πευκούλια , σύλλογος Ορφέας , μουσείο φωνογράφου, φιλαρμονική Λευκάδας, κατασκευή Λευκαδίτικιων μαχαιριών και πολλά άλλα είναι η πολιτιστική λεία που ανακάλυψε το Πειρατολόγιο στο πέρασμα του.

 Σε ένα από τα δύο επεισόδια εμφανίζεται και ο δήμαρχος Λευκάδας κ. Χαράλαμπος Καλός ο οποίος παρουσιάζει 2 θησαυρούς της πόλης, το μουσείο του Άγγελου Σικελιανού και τον κινηματογράφο Απόλλων με την επικείμενη αναπαλαίωση του.

Τα επεισόδια θα ανέβουν σε λίγες μέρες στο YouTube αλλά ας πάρουμε μια γεύση από τις φωτογραφίες backstage της ομάδας Facebook: Πειρατολόγιο-Piratologio.

Προηγουμενο αρθρο
Μια μικρή βόλτα στο παλιό χωριό των Καρυωτών
Επομενο αρθρο
Άγγελος Σικελιανός: 138 χρόνια από τη γέννηση του «Άρχοντα της Λαλιάς μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.