HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΤα φρεάτια στην προβλήτα της Βασιλικής είναι ανοιχτά και επικίνδυνα

Τα φρεάτια στην προβλήτα της Βασιλικής είναι ανοιχτά και επικίνδυνα

Η περιβόητη προβλήτα της Βασιλικής, το πολυδιαφημισμένο έργο που θα καθιστούσε το νησί μας διαμετακομιστικό κέντρο του Ιονίου είναι επικίνδυνη.

 Μετά την αποχώρηση του… άρχοντα και του φωτογράφου ξεχάστηκε.

Όπως μας ενημερώνει κάτοικος της Βασιλικής, μέχρι το καλοκαίρι υπήρχε φωτισμός κατά μήκος της προβλήτας. Πολλοί άνθρωποι επισκέπτες και κάτοικοι έκαναν τον περίπατο τους εκεί μέχρι αργά το βράδυ.

Μέχρι που εμφανίστηκε συνεργείο για επισκευές. Βραχυκύκλωσε τον ηλεκτρισμό, έσβησαν τα φώτα και αποχώρησε. Από τότε και ειδικά τώρα τον χειμώνα, που νυχτώνει νωρίς, στην περιοχή επικρατεί θεοσκόταδο. Ένα έργο ημιτελές, που έπρεπε τα φώτα να κάνουν την νύχτα μέρα, βρίσκεται στο απόλυτο σκοτάδι.

Στην έλλειψη φωτισμού, προστεθήκαν και οι ζημιές από την θαλασσοταραχή στο τέλος Νοεμβρίου. Τα καπάκια από τα φρεάτια καταστράφηκαν. Τα φρεάτια χάσκουν ανοιχτά μέρα νύχτα. Ακούστηκε πως άνθρωπος λίγο έλειψε να τσακιστεί.

Αλλά και τα αυτοκίνητα δεν έχουν καλύτερη τύχη.

Έχει περάσει ενάμιση μήνας από τις ζημιές της θαλασσοταραχής και οι αρμόδιοι δεν κατάφεραν να κλείσουν τα φρεάτια, είτε να αποκλείσουν ερμητικά την περιοχή για να μην γίνεται εστία κινδύνου.

Προηγουμενο αρθρο
Κορωνοϊός: 18.592 νέα κρούσματα, 66 θάνατοι -τα κρούσματα στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Το λιβάδι της Καρυάς με την ματιά ενός γεωπόνου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.